Vitrinskåp/Billy

 
Jag har ju letat efter ett vitrinskåp ett tag och tror jag har hittat det jag söker i BILLY sortimentet på IKEA. Den känns stilren och enkel samt att jag gillar att den har ett parti som är utan glas längst ner.
Frågan är bara om vi ska köra på ett vitt eller svart?
 


Beatrice    •     •  

Jag tror ändå på vitt. Nu har ju vitt skåp i vardagsrummet också och de svarta stolarna/detaljerna ni var bryter ju ändå av snyggt :):):)

Svar: Ja vi har varit inne på det vi också, det enda vi tvekar på är om det är stor nyanskillnad på den vita färgen mot den vita färgen som är på det andra skåpet:). Sen är det kanske lättare att inreda i framtiden om vi byter ut matsalsbord/stolar någon gång<3
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Åh vad fint! Jag röstar svart!<3

Svar: åh Ja jag är verkligen 50/50! ska kika på dem en gång till och bestämma mig därefter:) Det beror lite på hur den vita färgen ser ut i verkligheten, har bara sett det svarta skåpet nämligen:).
Elin Kungsman

Alice    •     •  

Tycker svart!

Svar: Åh så himla svårt för svart är ju också snyggt:S
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype