Vinteridyll

 
Alltså TITTA på vinteridyllen! Hur vackert är det inte<3.
Den här söndagen har verkligen passerat fort och jag har inte fått ett endaste dugg gjort.. men så är det ibland. Livet ni vet.
Jag har haft en sån konstig känsla i kroppen idag, nästan som om jag vore bakis? fast jag inte druckit en droppe alkohol. Björn har känt exakt likadant men har trots det varit snäll och tagit barnen större delen av dagen och jag har sovit ett par timmar i soffan. Det behövde jag verkligen.
Malve har somnat och ligger i soffan inbäddad i täcke *hoppas han sover hela natten* och Alfons dricker en välling och kommer förhoppningsvis även han att somna rätt snart. Då ska jag unna mig lite gott varmt te och äta lite chokladmuffins framför Farmen, för visst är det väl idag de har sån där utslagning?
 
Jag hoppas ni har haft en skön helg och är uppladdade med massor av energi inför kommande vecka och om inte, äsch.. imorgon är en ny dag<3!
Puss
 


Caroline    •     •  

Hej! Du sa i senaste vloggen att du tänkte länka morots-lasagnen men jag såg inte länken? :) Det lät jättegott! Kram

Svar: Jajustja! Förlåt jag glömde helt av att länka receptet:) här är det: http://elinkungsman.blogg.se/2016/september/vegetarisk-morotslasange.html#commentStor kram
Elin Kungsman

Jennifer    •     •  

Brukar inte kommentera men hittade bloggen via dina vloggar på yt och måste bara säga att ni verkar vara en sån mysig familj!

Svar: Åh tack snälla Jennifer! Vad glad jag blir, tack<3!
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Åh så himla fint!! Önskar man bodde i Norrland, vi har för tillfället ungefär 3 cm snö i västra götaland haha!<3

Svar: Men visst är det vackert! Får skicka ner lite till er haha;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype