Trotsåldern..

 
 
..ÄR påfrestande men ibland även rätt rolig. Jag tar Alfons känslor på fullaste allvar men får ibland hålla mig för skratt när han stampar ner foten i marken och bestämt säger NEJ. Han är så tydlig och stark i sig själv. Han bara VET vad han vill ,nåväl ibland tror han att han vet vad han vill för att ångra sig i nästa sekund, ja ni vet hur det är;).
Jag ser så mycket av mig själv i honom. Den där bestämda och envisa naturkraften som far fram som en virvelvind men som samtidigt är omtänksam, ödmjuk och varm.
 


'Carolina    •     •   http://nouw.com/crolina

Hej Elin,du har en så sjukt trevlig och fin blogg. Din youtube kanal har jag följt ganska länge och är som klistrad varje gång du lägger ut något nytt. Du har så klocka tankar om saker och ting, fortsätt med det du gör! Du är bäst!

Svar: ÅÅh Tack snälla Carolina<3! Blir lika glad varje gång någon tycker att det vi gör är bra och att du tittar varje söndag är himla kul att höra<3 tack!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype