Svarta kök inspiration

Bildkälla: Här.
 
Bildkälla:Här
 
 Bildkälla: Här
 
Bildkälla:Här
 
Alltså det svarta köket växer på mig allt mer.. jag sitter och googlar både vita och svarta kök men i magen känns det ändå som att det lutar mot svart. Det känns kul med något som inte alla andra har? Jag tror dessutoma tt jag kan kombinera det på vårt egna lilla vis med hjälp av all inspiration. 
OM vi väljer svart kök ska bänskivan vara kritvit i högblankt material och kaklet vitt med vit fog det är ett måste för att jag ens ska överväga svart annars kommer det bli alldeles för mörkt för min smak. 


Erica    •     •  

Röstar verkligen på svart kök! är rädd att det kan bli för mycket vitt annars, vitt kakel, vit fog, vita väggar, ljust golv.. det ska ju ändå kännas mysigt och ha sin egna stil och tror svart hemma hos er kommer passa in sjukt mycket bättre än vitt, och är du rädd att det blir för mörkt tänk på att ha belysning på rätt ställen, tex spotar i taket som du kan dimra, kanske rikta mot det svarta luckorna osv. och de där du skrev om ni ska sälja osv, i typ 8 av 10 fall gör folk om sina hem även om dom är nyrenoverade, så när man flyttat in vill man ändå gör om, sen tror jag ett svart kök lockar mer än ett helt vitt, vad jag tror iaf.. för alla har ju sin egen stil.

Svar: Ja det har du helt rätt i samtidigt som det är väldigt fint med vitt kök så tror jag att det blir mer ombonat och mysigt med ett svart kök för allt annat kommer ju vara väldigt vitt. Bänkskiva,kakel,fog, golv osv så jag tror att det kan bli en schysst effekt med det svarta som bryter av:) och sen är det ju som du säger oftast gör man ju om ändå när man köper nytt då man vill göra om det till sin egen stil:P
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype