Status!

Hej vänner!
 
Här hemma är det FORTFARANDE sjukstuga. Alltså vi har mer eller mindre varit sjuka sen nyårsafton:S.. vissa dagar snorigare än andra men ändå sjuka? Det är som en riktigt långdragen förkylning. Halsont,snorig och täppt näsa samt hosta. Barnen är piggare än både mig och Björn men jag håller tummarna för att sjukdomarna ska ha försvunnit till nästa vecka och att vi då fyllt vår kvot av sjukdomar för hela året räknat haha!
 
 Idag har vi hela 12 minusgrader i Sundsvall!Tro det eller ej men det är faktistk skönt att chocka lungorna lite när man varit inomhus mestadels av dagarna.
Jag har dessa dagar passat på att pilla med vår köksritning, man kan aldrig hålla på för mycket med det. Skönt att få allt spikat och klart tills det är dags att sätta igång och nödvändigt om man vill få en någorlunda bra kalkyl. Vi kommer ju behöva räkna in golv och golvvärme i den summan också så det känns verkligen bra att ha lite koll på den biten.
 
Lite bilder från de senaste dagarna:
 
Såhär ser köksritningen ut just nu. Svarta handtag på de nedre skåpen och gulddetaljer på överskåpen.
 
Sett från hallen(dörröppningen är felplacerad).
 
En liten sjukling i soffan. Alfons mår dock bäst av oss alla.
 
 Älskar att det finns fina tulpanbuketter i matvarubutikerna igen.
 Trots 12 minusgrader så var det riktigt skönt att ta en skogspromenad med Nicki och det var sådär galet vackert ute.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype