Måndag & Status just nu!

 Hej på er!
Hur mår ni? Vi mår helt okej.
Barnen har dragits med hosta,feber och snoriga näsor i en vecka och börjar äntligen bli friska. Jag och Björn däremot verkar åkt på samma förkylning. Då vi båda har halsont, täppta näsor och känner oss allmänt svaga. 
Jag ogillar verkligen att vara förkyld för man är inte så sjukt att man bara kan ligga i sängen en hel dag (blir så rastlös) och man är inte så pass pigg att man orkar göra något större ansträngande.
Vi har iallafall varit in på BVC idag och mätt/vägt Malve. Han är nu 69cm lång och väger 8200g. Han ligger under "normalkurvan" på både vikt och längd men det var inget konstigt alls enl BVC. Han följer sin kurva helt enkelt:).
Jag passade även på att väga mig själv(vi äger ingen våg) och väger nu 56kg, 2kg ifrån min startvikt med andra ord. 
Jag har ingen målvikt utan vill egentligen bara ha lite muskler och en bra hållning sen är jag nöjd.
 
Tack för alla råd ang. Köket föresten! Det var väldigt många som tyckte svart och jag är så himla sugen. Björn tycker svart då han tycker att det är roligt med något som inte alla andra har och vitt kök är ju väldigt vanligt. åh det är svårt då jag samtidigt tycker att vitt är så klassiskt och safe typ;).
Vi får se vad vi väljer i slutändan men jah är som sagt väääldigt sugen på svart.
 
Jag hoppas ni får en bra start på veckan!
puss
 
 


Myh    •     •   http://lifeofmyh.blogg.se

Jag skulle nog satsa på svart, eftersom det ändå ”bara” är luckorna som är svarta. Skulle ni ångra er om några år så är det ju relativt lätt att lacka om luckorna :)

Amanda    •     •  

Jag vägde mig på bvc idag för första gången sedan 1 vecka innan förlossningen och jag har också bara 2 kg kvar tills jag väger som jag gjorde innan jag blev gravid. Sjukt vad kroppen går tillbaka snabbt 🙈😀

Svar: Ja det är så himla häftigt! och sen att alla graviditeter är olika är också så himla sjukt! Det är ju liksom samma kropp men kan ändå vara så himla olika:P Med första graviditeten gick det jätte snabbt men denna gång har det gått himla segt;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype