Juniorstolen Nils

 Efter era tips så åkte vi och kollade på en barnstol till Alfons som heter Nils på Mio och eftersom den har större sittyta än IKEA varianten plus ett ryggstöd som går runt lite så slog vi till! Den kommer levereras om någon vecka<3.
Tack för bra tips Josefine och Therese<3!


Jenny    •     •  

Jag tror du väljer helt rätt om du följer ditthjärta 👍🏻
Man kan ju inte hålla på tänka massa ”tänk om”, det är ju ganska tråkigt om manväljer nåt som man tycker är helt ok fint istället för att välja det man tycker är finast ifall att man skulle tröttna på det, då har man iaf fått njuta av ett jävligt snyggt kök tills man tröttna 😁

Svar: Ja men precis! jag tror jag kommer ångra mig om jag inte vågar chansa. Det går ju alltid att byta ut luckorna i framtiden om man skulle tröttna;).
Elin Kungsman

Jenny    •     •  

Såg nu att jag kommenterat under fel inlägg, skulle såklart vara under senaste inlägget 😋 🙈

Josefine    •     •  

Åh va roligt att du bestämde dig för den stolen! Tycker den såg så rejäl ut jämfört med Ikea stolen! Hoppas den passar för Alfons, du får skriva recension om den sen. Kanske blir en sån stol till min pojke när vi känner att barnstolen börjar bli för liten :)

Svar: Ja den kändes mer stabil när vi var in och provsatt den sen får vi se om Alfons sitter kvar på den ändå men jag gillade verkligen att de hade ett ryggstöd som gick runt själva stolen, lite skydd mot att ramla av iallafall<3! tack för bra tips! En recension kommer när vi testat den ett tag;)Kram<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype