Golv

 Jag har varit inne på ett mörkt trägolv väldigt länge men precis som med köket har jag ändrat mig. Om vi kör på ett svart kök så vill jag ha ett ljusare golv. Inte vitt men typ ljuuust träfärgat likt bilden nedan.
Vad tror ni?
 
 NQDs golv Oak Air. HÄR Bauhaus.


Elin    •     •  

Personligen älskar jag vitt golv tillsammans med svarta kök, speciellt om man har vitt kakel. Tycker det blir väldigt stilrent! Men tror det blir jättebra med ljust trä också, speciellt i erat hem! <3

Svar: Ja men eller hur det kan nog bli hur bra som helst! Åh vill sätta igång NU haha ;)
Elin Kungsman

Beatrice    •     •  

Åh ja va fint! Har ni svart kök (vilket jag tror blir riktigt snyggt) passar ju ljust golv. Väljer ni vitt kök kan det va snyggt med kontrast och då ta mörkt golv. :)

Svar: Ja jag håler verkligen med! Till det vita köket hade mörkt golv gjort sig bättre men nu till det mörka köket så blir ett ljus golv verkligen picken över I:et;).
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype