Fredag

Godmorgon fina fina ni!
 
Det är fredag idag och solen skiner, vad mer kan man begära?!
Vi har precis varit ut på en långpromenad i över 1h och bara njutit till fullo av solens värmade strålar. Jag fick sådana otroliga vårkänslor och typ "fjällenmys" känslor att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag sa till Björn att det minsann är dags att boka en stuga och åka upp till något fjäll en helg/vecka nu mot vårkanten. Då är det som allra bäst tycker jag, solen värmer och det är inte alltför kallt när man ska vistas i backarna.
 
Igår passade vi på att köpa ett vitrinskåp när Alfons var på förskolan och det blev Bokhyllan BILLY med vitrindörrarna OXBERG. Vi körde på ett vitt då det smälter in bättre i övrig inredning. Vi köpte även två mörkgråa HEKTAR taklampor som vi ska ha över matsalsbordet, det tror jag kommer ge rummet en helt annan känsla. Visar er bättre bilder på det när vi fått upp dem.
Jag passade även på att nyttja min årliga bonus från H&M och fick med mig lite nya träningskläder och lite roliga inredningsdetaljer då jag ändå hade över 500kr i bonus.
 
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag och att ni får en bra start på helgen!
Puss
 
Gårdagens makeup blev en sotning! Hejsan hoppsan det var sannerligen inte igår.
 
En liten glimt av både det nya vitrinskåpet och lite inredningsprylar från H&M home.
 
Dagens härliga långpromenad med Nicki.
 
En bild från gårdagens gympass. Igår körde jag armar och bröst.
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype