Fredag

Godkväll vänner!
 
Hur mår ni? Vi mår bra och är äntligen 100% friska allihopa. Jösses vilken seg förkylning/influensa vi åkte på.
Idag är det fredag och jag tänkte köra en liten statusupdate då det var ett tag sen.
 
Veckans vloggavsnitt är redan färdigredigerat och ligger redan som planerat att laddas upp på söndag. Det blev hela 31 minuter långt denna vecka!
 
 
Jag har kikat på ett vitrinskåp på Ikea som jag är sugen på men funderar fortfarande på hur jag vill att det ska se ut, om jag vill ha glas hela vägen ner eller endast halva. Det lutar mot halva då vi har två små livliga pojkar och risken är att de ramlar in i vitrinluckorna och gör sig illa.
 
 
Min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag önskar mig endast en sak och det är... barnvakt. Att få åka iväg med Björn en helg och bo på hotell och bara vara VI utan vardagens måsten skulle vara så himla mysigt. Att få maten serverad, få sovmorgon och kunna ligga ostörda i varandras armar är något jag verkligen behöver.
 
 
 Min mobil har verkligen gjort sitt och jag skulle behöva skaffa en ny MEN jag vet inte vilken och jag är nog rätt snål också när det kommer till mobil. Jag tycker att det är något som är SÅ himla tråkigt att spendera pengar på..
 
 
I nästa veckan har jag bestämt att vi ska boka in ett bankmöte så att vi kan få lånet för att göra om vårt kök beviljat och klart så att vi kan börja boka elektriker och rörmokare. Jag vill ha köksrenvoringen avklarad och njuta av mitt fina nya kök! Jag har väntat på detta sen..ja vi flyttade in i det här huset haha!
 
 
Lite bilder från veckan som gått:
Alltså kaffe.. livets dryck! Jag har aldrig druckit så mycket kaffe som jag gör nu som tvåbarnsmamma haha.
 
 Vi har så otroligt mycket snö i Sundsvall att ni anar inte. Plogbilen hinner inte alltid med att ploga i vår gata så vissa mornar har vi fått skotta fram bil och plöja oss ner/upp för gatan.
 
 Nicki är så himla snäll med Malve och hon gosar/tvättar honom mer än gärna. Världens snällaste hund har vi<3.
 
 Två gympass har jag avklarat hittills denna vecka och jag är i så himla DÅLIG form! Svag och osmidig. Men nu är jag iallafall igång igen även om jag verkligen får starta på NOLL.


Anna Almén    •     •  

Passar barnens mormor dom nångång?

Svar: Nej det gör hon inte:) Hon bor i Piteå och vi har inte så bra kontakt i dagsläget:)
Elin Kungsman

Ella    •     •  

Vad för mobil skulle du helst vilja ha IPhone eller Samsuns??? Älskar din youtubekanal!!!

Svar: Åh en Samsung tror jag då jag har en sån idag och är van vid den:) vad kul att du gillar kanalen, tack snälla<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype