Fint från Ernst

 

+ follow Elin Kungsman on APPRL

Titta så mycket fint från Ernstserien!Jag älskar den enkla nordiska designen han har på mycket av sina inredningsartiklar. Jag älskar dessutom de sköna naturfärgerna, jag vill verkligen ha ALLT i kollaget till vårt nya kök. Åh längtar så himla mcyket efter ett nytt fräscht kök, så ni anar inte (eller det kanske ni gör haha!).
 
OBS! Jag behöver inte markera dessa inlägg som adlinksinlägg då det inte är adlinks jag har via mitt medlemskap. För att få adlinks/affiliate länkar via APPRL så finns ett försäljningskrav där man måste generera en viss summa pengar för att få betalt och det gillade inte riktigt jag då det innebär att jag måste slänga ut en massa adlinksinlägg för att uppnå det kravet och det vill jag inte göra. Jag vill ju enbart tipsa om produkter jag genuint tycker är fina när jag hittar något fint, inte bara för att. Däremot så gillar jag APPRLs tjänst då man kan hålla musen över artikeln och se priset.
 
 


Janet    •     •   http://Maximalisten.se

Uj, det visste inte jag! Att man kan hålla pekaren över produkterna och se priset alltså, det är ju en jättebra funktion.

Från det ena till det andra, jag browsade bloggar och hittade din och det var mysigt här så jag är fortfarande kvar. Undrar om jag får besvära om ett tips? Min dotter fyller 22 år i april och på önskelistan står, bland mycket annat, något som jag har dålig koll på - nämligen nagellack. Verkligt bra nagellack alltså. Vet du något du kan rekommendera? :-)

Svar: Men visst är det en bra funktion! Då slipper man klicka sig in på varan och för att bara veta priset:)
Vad roligt att du hittade hit och framförallt stannade kvar haha;). Jag är verkligen inte rätt person att fråga när det kommer till nagellack då jag så himla sällan bär det, mina naglar har en tendens att gå av när jag målar dem nämligen. Men de gånger jag väl använder nagellack så är Essie det bästa märket enligt mig. Lacket håller sig fint länge utan att flagna:).
Annars finns ju de dyrare från Chanel tex men som sagt Essie gör jobbet minst lika bra om du frågar mig<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype