Dag 9

"Mina tankar kring feminism"
 
 Är jag feminist?Det korta och enkla svaret är JA det är jag.
Jag är för jämställdhet, alla människors lika värde och jag tycker tex att det är en självklarhet att kvinnor och män ska tjäna lika mycket om de utför samma jobb.
Jag vill ha ett jämställt samhälle i största möjliga mån. Allt kan dock inte vara 100% rättvist för så fungerar inte livet det kommer alltid finnas situationer där någon känner sig orättvist behandlad men att sträva efter en så jämställd tillvaro som möjligt är ju såklart önskvärt.
Jag ogillar när man inom extremfeminisen uttrycker ett manshat och att alla män är svin och våldtäktsmän. Jag tycker att det går emot allt man vill förespråka och jag tar ett starkt avstånd till det. Jag tror inte att hat är bra i någon form och föredrar andra metoder för att uppmärksamma feminismens viktiga budskap.
 
Jag älskar männen i mitt liv och är så överväldigad över det faktum att jag får möjligheten att uppfostra två små pojkar. Jag hoppas jag kan lära dem att vara ödmjuka och respektfulla människor och män. Att jag får äran att vara den där första kvinnliga förebilden i deras liv känns så mäktigt<3.
 
Mina älskade pojkar som ännu inte formats av samhällets alla krav. Åh vill skydda dem för alltid!
 


ida    •     •  

Hej :) din "postkorg" du har på väggen, vart har du köpt den? Letat som en tok ikväll men hittar inte :)

Svar: Hej Ida! Åh den kommer ifrån en butik som heter Hagahem och jag tror inte de har någon onlinebutik men däremot har Mio en liknande korg men utan texten "post" på:) Kram<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype