Dag 8

"Mina tankar och känslor kring sociala medier"
 
Jag har någon sorts hatkärlek till sociala medier. Jag tycker att det är ett fantastiskt roligt tidsfördriv samtidigt som  jag tycker att det kan vara både stressande och ge mig känslor av vemod. Jag älskar att scrolla och inspireras av andra människors liv,stil osv men jag kan också bli trött på alla stageade bilder och censurerade texter.
Jag vill höra om allt (nåväl det mesta) i livet inte bara det som är magiskt. Jag vill ha den där balansen mellan gott och ont, glatt och ledsamt. Livet är ju så himla charmigt när det är lite krokigt och stökigt och jag vill inte bara se EN sida av det. Jag vill inte heller själv förmedla enbart en sida av det i mina medier.
Sen är det ju fantastiskt roligt att kunna följa sina vänner i sitt liv vart de än befinner sig ,varje dag. Det är det mysigaste med sociala medier tycker jag, att man kan hålla sig uppdaterad utan att ha konstant kontakt.
 
Jag jobbar ju med sociala medier till och från och det är fantastiskt roligt men också en heeel del jobb, mer än man kan tro. Jag som har två små barn hinner inte svara på alla mail och kommentarer jag får även om jag hemskt gärna vill. Jag måste prioritera mina barn först. Om jag som tvåbarnsmamma skulle jobba heltid med mina sociala medier skulle jag behöva ha någon som skötte min mail och mina samarbeten för jag hinner inte med det själv eller ja jag prioriterar alltid mina barn före.
SÅ jag har verkligen insett att sociala medier på heltid inte är ett alternativ för just mig utan det kommer förbli en deltid/hobbyverksamhet. Jag vill kunna välja  mina samarbeten utan att det styr min grundekonomi eller stressar mitt vardagliga liv. Jag kan utan problem stänga ner mina medier idag utan att det påverkar min grundekonomi och det känns tryggt.
 
Vad tycker NI om sociala medier? för och nackdelar? eller är det bara fördelar:)?
 
 En gammal "stagead" bild. Sådär rak i ryggen sitter jag aldrig när jag bloggar, tyvärr och Björn ser otroligt onaturlig ut haha!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype