Dag 25

"Mitt motto i livet"
 
Allt händer av en anledning. Jag tror verkligen på att allt händer av en anledning, att livet består av en rad händelser som är menade att ske. Händelser som gör att vi hamnar där vi hamnar med det människor vi lär känna.
 
Jag tror att alla tuffa perioder följs av en BÄTTRE positivare period därför har jag svårt att bli sådär obotoligt nere när jag går igenom en jobbig period. När det gått så långt att vi når botten det är först DÅ vi gör våra livsavgörande val, de där dramatiska förändringarna i våra liv.
Det kan vara allt ifrån att förlora jobbet, en anhörig, gå igenom en livskris, bli singel osv osv. När vi går igenom den typen av "trauma" så får vårt liv en ny mening och en dramatisk förändring sker och det är alltid till det bättre, eller ja så har det iallafall varit för mig.
Jag tror på att livet vill oss väl och litar på att det för mig dit just JAG ska vara och att de jobbiga perioderna jag har gått- och kommer gå igenom har ett syfte.
Allt händer av en anledning<3.
 
Vad har ni för motto livet?
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype