Dag 19

"Min värsta mardröm.."
 
Min värsta mardröm är, inte helt otippat, att det skulle hända mina barn något.
Att de skulle bli allvarligt sjuka, råka ut för en olycka, bli bortrövade eller på annat sätt skadas. Jag får en sån obeskrivlig klump av obehag i magen så fort mina tankar ens närmar sig något av ovanämnda och alla föräldrar kan nog relatera till den känslan.
Mina barn är viktigare än mitt egna liv. Skulle det komma en situation där mina barns liv på något sätt är hotat hade jag bytt plats med dem utan att blinka. Det måste vara något biologiskt inpräntat i vår natur att vilja ge våra barn allt och att skydda dem till varje pris. 
 
När jag ser eller läser om barn som är allvarligt sjuka i tex cancer så gör det så himla ont i mitt hjärta. Barn som borde ha hela livet framför sig får spendera sina dagar i en sjukhussäng och det värker i hela min kropp.
 
Tänk om det var något av mina barn?
Jag får omedelbart upp en bild av Alfons eller Malve liggandes i en sjukhussäng med slangar och sjukhuslinne.. usch. Hur klarar man av något sådant? Hur klarar man av att inte bryta ihop framför sina barn och att vara sådär galet stark som många föräldrar till sjuka barn faktiskt är. Förmodligen för att man måste och för att det är för ens barns bästa men det måste vara så himla tufft. Många sömnlösa nätter och dagar av magont.
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype