Dag 16

"Något jag är stolt över.."
 
Förutom mina barn som jag är galet stolt över så är jag faktiskt stolt över att jag vågade starta upp en youtubekanal och att jag vågade gå utanför min comfortzon.
 Att jag vågade dela med mig av mitt liv så öppet, att jag vågade visa mig osminkad och vanlig. Att jag fortsatt ladda upp även de veckor som det känts som att materialet har varit tråkigt eller ointressant.
 Jag kämpar på varje vecka med att få ihop allt samtidigt som jag jonglerar rollen som mamma och jag tycker att det går riktigt bra även om det faktiskt är kämpigt ibland. Ja, alla ni som redigerat en vlogg någon gång kan nog förstå vad jag menar. Det ska in text, musik, och klippas i rätt tid osv för att vloggen ska hålla måttet och det tar några timmar.
 
Jag är också så himla glad att mina klipp uppskattas trots att jag egentligen inte har ett speciellt intressant liv och jag får så mycket kärlek och pepp i kommentarsfältet att jag ibland (läs:rätt ofta) blir överväldigad.
Jag är inte heller en person som är speciellt bra på att nätverka, göra reklam för mina medier eller på annat sätt ta för mig så jag tycker att det är extra kul att det är så MÅNGA som hittat till min kanal bland alla grymt duktiga människor som finns på plattformen.
Så tack för att ni klickar er in på kanalen varje söndag  och kollar på våra vloggar det värmer mitt hjärta och gör det SÅ mycket roligare att fortsätta att hålla igång<3.
 
Idag är vi 18 270 prenumeranter på kanalen och det är så jäkla roligt! Jag har så himla svårt att visualisera hur många människor det faktiskt är<3. Tack än en gång!
 
 
En tvåbarnsmamma med många bollar i luften;).
 


Jennie    •     •  

Hej!
Jag ville bara skriva att jag uppskattar verkligen din blogg och youtubeklipp. Jag är en ganska ny följare som har hittat till din kanal och har nu sett ikapp massa klipp på din kanal. Jag gillar enkelheten och den vanliga vardagen som du visar upp samtidigt som du vågar prata om tuffa och svåra ämnen. Jag är själv gravid i v18 och har haft en enorm ångest över att min lilla bebis inte mår bra i min mage då jag fått missfall en gång samtidigt börjar rädslan över förlossningen komma smygande men med hjälp av dina klipp känner jag mig lugnare och det är jag väldigt tacksam över.

Så det jag egentligen ville skriva är att du är grym och gör ett bra jobb med dina sociala medier!
Kram Jennie

Svar: Åh Tack snälla Jennie! vad roligt att du hittat till kanalen och att du sett "ikapp" hehe:P. Jag vet precis hur det känns att oroa sig för bebis i magen, det är nog väldigt vanligt skulle jag säga och ändå rätt sunt. Som mamma kommer du oroa dig för alla möjliga saker så det är nog som en liten förberedelse;). Men förstår absolut din oro om du gått igenom missfall då jag har vänner som gjort den resan. En av mina vänner fick missfall över 6 gånger innan hon fick sin dotter och hon är en frisk och glad liten tjej;).
och förlossningen! Det är så olika för alla men jag älskade att föda barn, så himla häftigt, skulle kunna göra det om och om igen. Gravid däremot hoppar jag gärna över.
Bästa redskapet inför förlossningen är att träna på att koppla av och bara försöka hålla sig lugn<3. Lita på att kroppen kan det här och att händer det något har du fantastisk hjälp av alla grymma barnmorskor som verkligen är superhjältar!
stor kram!
Elin Kungsman

Nike    •     •   http://nouw.com/nikelinds

Ja, du ska vara stolt!
Jag började följa din kanal när du hade runt 2000-3000 prenumeranter. Fastnade snabbt :) Uppskattar att följa en "vanlig" person i vardagen. Tycker att det är så mycket härligare att se än alla tillrättalagda och utåt sett perfekta kanaler. Tror det är fler än jag som känner så!

Svar: Tack snälla Nike:*)! Jätte kul att höra att vloggarna uppskattas som de är och att ett kaosigt småbarnsliv ändå är rätt mysigt att följa haha:P<3
Elin Kungsman

Charlotte    •     •  

Längtar lite extra till söndagen nu när man har en ny härlig lång vlogg att se fram emot.
Tack Elin jobbet du lägger ner för att vi följare ska ha en ny härlig vlogg att se fram emot varje söndag.
Mvh Charlotte (snart 3 barns mamma )

Svar: Åh vad härligt att höra Charlotte och vad glad jag blir att det uppskattas så mycket<3 och grattis till nummer tre som är påväg! Jag säger hela tiden att två räcker bra men det kommer säkert sluta med en sladdis om några år haha;)
Elin Kungsman

Amanda    •     •  

Du vet ju redan vid det här laget att jag gillar din blogg och Youtube kanal, så mycket som jag skriver och kommenterar 😁 Men du ska ha credd, videosarna blir bättre och bättre och det blev så mycket proffsigare med drönaren som tar så fina klipp på naturen omkring er. Jag hade gärna sagt hej om vi sågs på stan med du är ju säkert inte så ofta i Sthlm, annars måste du nästan säga till 😊❤

Svar: Åh TACK snälla Amanda! Det är så himla roligt för när man är duktig på att kommentera som du är så får ju jag lite koll på ditt liv också. Allt från att du är bonusmamma till två barn, att du blev gravid och nu har en liten dotter!<3 och ja jag måste ju nästan ta och göra det! Nu är ju jag väldigt sällan i just Sthlm men när jag väl åker så får jag säga till haha<3
Elin Kungsman

Amanda    •     •  

Haha precis, svårt när man befinner sig på olika platser i landet 😊 Annars får du gärna följa mig på insta: Amandasoikkeli, då har du iallafall ett ansikte på människan på andra sidan skärmen 😉


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype