Dag 14

"En kvinnlig förebild jag ser upp till.."
 
Carolina Gynning. ALLA dagar i veckan.Hon har en självklar plats över kvinnor jag beundrar.
Hon har en sån magisk livsenergi och den smittar verkligen av sig. Det är svårt att inte sugas in och känna värme när man ser henne i olika sammanhang. Hon är vacker som få men ändå så jordnära och genuin. Hon kör sitt race, har starka åsikter utan att egentligen frambringa provokation(enligt mig) och hon verkar balansera sin karriär, sitt föräldraskap och sin egentid med bravur.
Jag tror att Carolina kommer vara en sån där kvinna som lever länge och när hon dör kommer kyrkan vara fylld till bredden av människor som på någotvis berörts av henne eller känt henne.
Hon har något jag VERKLIGEN avundas och det är den där genuina livsglädjen som smittar av sig till andra. Skönhet,pengar osv det är ju sånt som bara passerar och kan förlora i värde men livsenergi och den känslan man ger människor omkring sig det är något unikt som ingen kan ta ifrån en och i slutändan är det också det som verkligen betyder något (enligt mig).
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype