3 saker jag ser fram emot

..att få börja träna på allvar igen. Jag saknar att träna på gym så ett gymkort måste införskaffas. Det känns inte som om träningen blir ordentligt gjord när jag tränar hemma.
 
...att Alfons tal släpper helt. Jag vill så gärna höra alla hans frågor och tankar. Jag längtar efter att få höra hans lilla röst berätta om saker han gillar osv. Det går framåt men jag vill så gärna att det släpper typ NU haha! Ni som har barn som börjat prata lite "senare"  vet nog vad jag menar.
 
..att få sitta i frisörstolen  och bli ompysslad och fin i håret.
 
 


kitty    •     •  

Gokväll

Vet precis vad du menar med talet. Min son är som sagt lika gammal som din och är också sen med talet. Det har börjat lossna mer och mer.. men precis som du säger så längtar man så.
Jag blir helt tårögd så fort det kommer ett nytt ord och han gör sig förstådd. Blir liksom ännu mer en liten individ när talet kommer.
Vill också höra hans funderingar och vad han vill och inte vill göra.
Han blir väldigt frustrerad när vi inte förstår honom..

Men det kommer <3. det tar bara lite tid ibland.


Svar: Ja jag är EXAKT likadan, blir så himla glad och berömmer Alfons så himla mycket så fort jag hör ett nytt ord. Nästan lite väl överexalterad haha;). men jag längtar så!Men det är som du säger, det kommer! Som de brukar säga: den som väntar på något gott<3.
och ja vi har samma frustration här hemma, det är som att Alfons tycker att han är supertydlig och vi bara står som två frågetecken. man förstår ju verkligen frustrationen haha!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype