Hejdå

Det har blivit dags för mig att säga hejdå till den här bloggen och gå vidare.
 
Jag har bloggat på blogg.se i nästan 6år( om man räknar med min gamla blogg) och nu är det dags för mig att gå vidare och "upgradera" mig till... en ny plattform!
Ni trodde väl inte att jag skulle överge er;)? hehe<3
 
Ni hittar min nya blogg här: elinkungsman.vimedbarn.se
Jag hoppas ni vill fortsätta följa min/vår vardag på vimedbarn istället. Anledningen till att jag lämnar blogg.se är för att jag känner att min blogg platsar bättre på en familjeportal. Alla mina gamla inlägg kommer att ligga kvar på den här bloggen och den kommer vara öppen ifall ni letar efter något gammalt inlägg tex. men från och med nu hittar ni mig alltså här:
 
NYA BLOGGEN--> 
ELINKUNGSMAN.VIMEDBARN.SE
 
 

Varningar!

 Jag får rätt ofta varningar om att svarta kök skulle se smutsigare ut än vita kök och att det lätt blir flottfläckar på luckorna. Jag har såklart lyssnat på alla dessa varningar och tänkt över vårt val av färg på luckor i köket men jag tänker såhär, kan jag hålla övriga svarta möbler jag har utan smuts och flottfläckar borde det gå bra även i köket.
 
 
Ett superfint kök med luckorna LAXARBY  från IKEA och mässingshandtag.
 
"Hemligheten" är att använda ett milt rengöringsmedel, en blöt trasa och sedan torka ytan torr med en microfiberduk. Det är samma städmetod som jag tänker använda i vårt kök. Sen har jag märkt att många mattsvarta varianter av luckor har lättare att få avtryck än andra men just LAXARBY från IKEA är inte en av dem, vad jag märkt iallafall.
 
 
 
 
 
 

Ingrid & Ivar serien

 
Det här med bra barnböcker tycker jag ändå är rätt svårt att hitta. Alfons har fastnat för Max böckerna, Alla tre och Ingrid& Ivar serien allra mest. De har lagom mycket ord och meningar för att han ska orka hänga med från början till slut.
Godnatt Ingrid är den senaste boken i samlingen.
 
Vilka böcker gillar era barn?
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype