Youtube | Vlogg

 
 
Här kommer det senaste vloggavsnittet, jag hoppas ni gillar det trots den dåliga energin jag har i början av videon <3.


Ida    •     •  

Björn! Fyran vad rolig du är! Du ska alltid vara med i vloggarna för det är du som gör dom komplett och man längtar efter nästa logg för man vet att du kommer med något roligt! Elin, tack för att du driver denna blogg. Även om det är självklart för dig att vara ärlig, så ska du veta att DU inspirerar varje dag och gör den grå vardagen lite bättre bara genom din ärlighet. Jag tycker om det som du delar med dig av och tycker att du blivit en stor förebild och det är nästan som jag blir förvånad över hur du kan vara så fantastiskt bra bara genom att bara vara dig själv. Åh <3 Älskar er!

Svar: men ååh TACK snälla Ida :*) jag blir så himla rörd, förtjänar jag så här FINA följare!!<3 ja jag ska försöka att inte klippa bort så mycket av det Björn gör för han är fantastiskt rolig, däremot kan han dra igång och hålla på HUR länge som helst haha!<3.Tack tack tack Ida för härlig morgonenergi till en trött tvåbarnsmamma <3!
Elin Kungsman

Ellen    •     •  

Underbara Elin och Björn!
Jag lärde mig prata såååååå sent - i 2,5års ålder sa jag inga riktiga ord alls - alla i min omgivning (förutom mina föräldrar i princip) påpekade hur sen jag var med tal och ville gärna komma med tips/råd/förklaringar till varför det var så. Mina föräldrar tyckte att det var jobbigt i perioder men jag var så tidigt med mycket annat, bl.a. att gå, att de var aldrig oroliga för talet utan visste att jag bara behövde tid på mig.

När jag väl började säga ord så gick det fort som attan och på bara något år hade jag kommit ikapp alla mina jämnåriga språkmässigt. Alla som hade tjatat och gnatat om vad mina föräldrar gjort för fel i min uppfostran (eller snarare hittat på orsaker till varför jag inte kunde tala tidigare) fick äta upp vad de sagt!
Om det har någon betydelse öht så pluggar jag till läkare idag och har aldrig haft något problem med att jag var sen med att börja tala, bara folk i mina föräldrars omgivning som har haft. :-)

Förlåt för en lång kommentar, ville bara dela med mig. Tycker ni båda är så fina och er familj är så underbar att följa.

Svar: Åh Ellen TACK! Du anar inte hur skönt det är att läsa din kommentar och att få höra att fler föräldrar fått pikar om barn som är sena med talet och som du säger se så långt du har kommit! och läkare vilket otroligt VIKTIGT arbete du pluggar till, alla tummar upp! Jag har alltid fascinerats av just det yrket, det känns som något man verkligen har nytta av i så många situationer.
Jag tror Alfons kommer börja prata typ flytande rätt som det är och han kommer säkert vara "sen" med talet då han är så otroligt motoriskt och fysisk tidig:).<3 Jag menar ungen sprang när han var 10 månader gammal haha:P.

Tack snälla för din kommentar och gud vad roligt att du gillar att följa oss!
stor kram

Elin Kungsman

Jossan    •     •  

Ledsen jag blir över att någon är så fräck och kommenterar dina/ditt barns utveckling. Jag förstår inte hur en sån människa tänker eller har mage att göra så. Hela din familj verkar HELT underbar och era barn är så fina. Jag blir varm i hjärtat varje gång jag tittar på er på youtube. Jag sa till min sambo en dag för ett tag sen att jag i framtiden önskar att jag får en lika varm och kärleksfull familj som er och att jag hoppades att jag och min sambo blir lika fina föräldrar som er och så visade jag några av era vloggar. Nu är han också ett fan av er kanal, han som inte tittar på vloggar och sånt annars ;-) Ni är helt fantastiska, varje gång du lägger upp en ny video på din kanal blir jag lika glad. Ha det bäst Elin och stor varm tack-kram till dig och din fina familj som lyser upp min vardag och ger den lite ljus och värme i veckorna // En av dina följare på youtube som aldrig brukar kommentera annars men som kände att du/ni är värd all kärlek du/ni kan få <3

PS. Älskar ditt nya video-koncept, tycker inte alls att det blir rörigt!! :-)

Svar: Men ååh tack snälla!! Gud vad glad jag blir och rörd! Så himla kul att ni båda gillar kanalen dessutom<3!!Ni kommer bli fantastiska föräldrar det är jag övertygad om, bara man tror på sin egen förmåga så gå det hur bra som helst. Alla barn är ju unika så det går inte att förbereda sig mer än att förbereda sig på en storm av kärlek haha<3
Elin Kungsman

Helena zemturis    •     •  

Nej fy Elin, det kan inte vara roligt och få såna kommentarer, som du säger man kan hantera det på ett sätt när det är om en själv, men när det kommer till ens barn.. förstår dig så väl och kan inte ens sätta mig in i hur det känns. Förstår din frustration och din osäkerhet till om du / ni ska fortsätta, alltså verkligen. Men jag hoppas såklart att ni gör det OCH era pojkar är helt otroliga. Så fina och verkar helt underbara.
Och precis som du själv nämner, Alfons är inte ens 2 år, TVÅ ÅR!!!! Det är ingenting och han är inte sen alls med att "inte kunna prata" herregud.. men det va väl en 14åring som hade skrivit kommentaren? Även om åldern i ett sånt här läge absolut inte spelar någon roll så kan man ju bara hoppas att det handlar om omognad och det är hemskt och säga men det finns så otroligt mycket hat just på sociala medier för det är så lätt att sitta bakom en skärm och vara anonym och tro att man bete sig och skriva vad som helst.. att "dagens ungdomar" växer upp med detta på ett helt annat sätt än vad iallafall jag har gjort. Att det är lättare att idag bete sig och skriva saker som man aldrig skulle våga säga i verkligheten. Nej fy, försök att inte ta åt dig även om det är svårt när det kommer till ens barn. Men den här personen verkar ha en väldigt skev verklighetsuppfattning och är ju otroligt långt ifrån ett småbarnsliv själv att den här kommentaren handlar om okunskap. Både du och Björn verkar vara helt otroliga som föräldrar och gör det så galet bra, med två små barn oclså björn skift arbete på det. Här hemma jobba vi samma tider 7-4 och har en liten ettåring och får det knappt att gå ihop. Nej stor eloge till er. Ta hand om varandra och värdesätt det ni tror och står för. Och sluta aldrig vara dom ni är. Familjen kommer alltid komma först och ta en funderare på vad som är värt att stå ut med och gå genom.. nu handlar det här om en kommentar av 1000 som inte är okej, men i fortsättningen, glöm aldrig bort er själva! ❤

Svar: Åh tack Helena!! Det värmer och jag håller helt med dig ang. åldern på flickan och att man trots allt har ett "rätt och fel" tänk i den åldern. Hon skrev faktiskt en kommentar där hon bad om ursäkt och det uppskattar jag sjukt mycket, jätte modigt och strongt!<3.Sen funderar jag rätt mycket på sociala medier och ungdomar, jag undrar vad det får effekt egentligen på typ ALLT. allt från självkänsla till verklighetsperspektiv för som du säger, vi växte ju aldrig upp med sociala medier i våra händer. Vi hade typ lunarstorm när vi gick i högstadiet men det var inget folk satt på 24/4 om dygnet direkt :S.
Jag tycker att de borde ta upp och prata om det här på både svenskalektionerna och samhällslektioner, vikten av att formulera sig mer "korrekt" på nätet och vilka konsekvenser som faktiskt finns och vad yttrandefrihet innebär<3.
Tack än en gång Helena och GUD så söt din lilla Astrid är! asså DE ögonen<3
Kram!
Elin Kungsman

Ronja    •     •  

Vloggen var precis lika bra som vanligt, om inte till och med bättre! Så be inte om ursäkt över att energin var dålig för det märktes verkligen inte. Det i början är ju så viktigt att ta upp, och man måste säga ifrån om något inte är eller känns okej - precis så som du gör! Och speciellt om nätmobbaren är ett barn så är det så otroligt viktigt och värdefullt att en vuxen säger till och lär ut vad som är okej och vad som inte är det. Jag hoppas verkligen att du slipper såna kommentarer i framtiden för de är verkligen riktade mot fel person. Ni är så fina. <3

Svar: Åh tack snälla Ronja! Och jag håller verkligen med, när det kommer till ungdommar så måste vi vuxna vägleda vad som faktiskt är över gränsen.<3.Jag blir så himla glad att videorna uppskattas även när energin är låg och vi inte gör så hinla mycket<3 tack snälla!
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Det var så bra!!! <3 <3

Svar: Tack snälla Elin<3
Elin Kungsman

Anna-lisa    •     •  

Förlåt ville inte du skulle bli ledsen. Ber väldigt mycket om ursäkt

Svar: Tack Anna-lisa jag tar dmot din ursäkt❤ jag hoppas du tänker dig för i framtiden när du kommenterar, det är helt okej att komma med kritik och man behöver såklaet inte tycka som jag men rena elakherer vill ingen höra.Men jätte modigt av dig att be om ursäkt så tack snälla!
Elin Kungsman

Sofia    •     •  

Denna vloggen var en utav dina bättre tycker jag👌🏼 Vet inte riktigt varför men den hade lite utav varje!:)!

Svar: Åh vad härligt att höra vad glad jag blir:)! Tack snälla!
Elin Kungsman

Viktoria    •     •  

Hej! Bara ett litet tips! Sätt ytterhörnlister på toalettväggen som du målade. Finns både i plast och trä. Kan lätt bli slagmärken eller märken när barn kör in i hörnen. Stor kram! 🤗🤗

Svar: Hej Viktoria! tack snälla för tipset, vi funderade faktiskt på det då det var så himla svårt att spackla till det hörnet snyggt, det är faktiskt lite buckligt redan så en list är inte alls en dum ide! Stor kram<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype