Tre bilder från igår

 
 ÄNTLIGEN tog jag tag i att filma min förlossningsberättelse som har varit så önskad och efterfrågad. Det gick rätt fort att spela in den då förlossnongen med Malve gick så fort och komplikationsfritt. Jag pratar mycket om mina känslor och tiden efter också.
 
Trots att jag tappar DRÖSVIS med hår så är det i väldigt bra skick. Vid nästa frisörbesök vill jag bli mörkare i håret men fortfarande ha ljusa partier, redan i slutet av oktober blir det av.
 
 Malve som har hittat sina fötter sen någon vecka tillbala vill pilla på dem konstant haha. Söta goa unge!


SC    •     •  

Hej! Vad heter en sån lampa du använde till förlossningsberättelsen. Lampan man ser på vild här. Tack på förhand!

/SC

Svar: Hej!! Just den lampmodellen heter Divaring light och finns på DVEstore. Jag har inte hittat den i svergie så beställde den från utlandet. Det enda man ska tänka på då är att välja den son är för internationellt bruk med rätt eltyp då USA har annan typ av volt eller vad man ska säga:) <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype