Tre barnprogram som går varma här hemma

 Daniel Tiger
Daniel tiger var det första barnprogrammet som Alfons fastnade för och det var favoriten väldigt LÄÄÄNGE. Jag kan i stort sett citera alla avsnitt utantill vid det här laget och kan till och med gå runt och nynna på diverse sånger från programmet. Det är ett trevligt och pedagogiskt barnprogram som lär små barn att dela med sig, be om ursäkt och prata om sina känslor. 
 
 
Greta Gris
Greta gris är precis som Daniel Tiger ett väldigt mysigt barnprogram men är mer fokuserat på underhållning än lärande och underhållande är det faktiskt även för en vuxen. Jag har själv fastnat vid en del av avsnitten och skrattat åt en del av sakerna som dessa tokiga grisar säger eller gör. När Daniel tiger blev uttjatat blev detta Alfons nya favoritprogram och fungerar faktiskt fortfarande.
 
 
 Ben & Holly
Detta är Alfons nya favoritprogram och han kan till och med sätta på det själv när vi har Netflix uppe, om detta är en merit är dock högst oklart. Precis som Greta gris är det här ett underhållande barnprogram snarare än ett lärande program. Jag själv tycker inte alls att det här är speciellt roligt men Alfons kan sitta och skratta flera gånger under dessa avsnitt. Men precis som övriga barnprogram som Alfons fastnat för så är det enkla former och mycket färg.
 
Samtliga program finns på Netflix.
 
Har era små några favoritprogram? Dela gärna med er:)
 


Elin    •     •  

Åh jag älskade greta gris när jag var liten!! <3

Svar: haha nej vad kul:)!<3
Elin Kungsman

Sofie    •     •  

MASHA OCH BJÖRNEN! Skitkul för mamma och pappa också. Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga.

Svar: Asså den där Masha och Björnen, lite som Tom och Jerry fast roligare, dock har Alfons inte alls fastnat för det :(.Jag har provat Pippi det funkar en liten stund, kanske att Emil fungerar bättre;).
Elin Kungsman

Isabella    •     •  

Här hemma är det stadens hjältar för hela slanten.😊😘❤️

Svar: Åh det måste kolla upp! :)<3
Elin Kungsman

Fanny    •     •  

Tösen har nog tittat stadens hjältar i över ett år! Ett superbra och roligt program för vuxna också ;) Sen är hon ett fan av brandbilar så det programmet passar henne utmärkt! På senaste tiden har hon även sett Daniel Tiger som nog är på en delad första plats! Håller med om att det är pedagogiskt men hon har börjat härma när Kattis & Daniel är arga, vilket jag inte uppskattar ;) Så jag försöker sätta på stadens hjältar istället, gillar den bättre. Fast "städa, plocka lägg tillbax, stäääda varje dag" funkar klockers om hon har stökigt på sitt rum, så det är ett plus ;) Hon fyller 3 i december.

Svar: Haha JA jag går och sjunger på den själv när jag städar haha! "städa,plocka,lääägg tillbax";). Stadens hjältar är det många som tipsat om men Alfons har inte fastnat för det än , brandbilar skulle faktiskt kunna vara något att kolla upp då han älskar bilar överlag;).Haha förstår att Kattis&Daniels arghumör inte är något man vill introducera till en treåring;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype