Tisdag

Godmorgon vänner!
 
Tisdag idag och det innebär sista lediga dagen för Björn sen jobbar han dagpass onsdag-fredag. Jag har filmat rätt mycket både i söndags och igår så att vloggavsnittet som släpps i helgen inte blir så tråkigt.
 
Jag tänkte att vi kör en liten statusupdate:
 
Jag känner mig inte alls nöjd i min kropp och det är en känsla jag verkligen ogillar. Min återhämtning efter denna graviditet har gått så otroligt mycket långsammare denna gång och jag vet inte riktigt varföe egentligen.
 
Alfons är extra go just nu, han pussar på oss och lägger armarna om våra halsar och kramas. Det är den bästa känslan i världen. Det känns helt ärligt som att någon kastar glitter på hjärtat :*).
 
Ett hus i vår gata som är mindre än vårt och som har mindre tomt såldes för 1,2 miljoner kronor! Galet. Det innebär att vårt hus är värt runt 1,5 och uppåt. Det känns bra med tanke på att vi eventuellt lånar upp lite på huset för att kunna göra köket precis som vi vill ha det.
 
Jag kommer förövrigt att ha en rolig tävling här på bloggen rätt snart så håll utkik;).
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!
Puss
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype