Status update!

 Vi kör en liten statusupdate då det var ett tag sen<3.
 
..Alfons har fått en ny förskoleplats som ligger närmare oss och som verkar jätte bra. Stor gård, naturnära och trevlig personal samt lugna barn, precis som hans nuvarande förskola men närmare oss. Han har inskolning i början av oktober.
 
..ÄNTLIGEN närmar sig mitt frisörbesök och jag funderar på att klippa det rätt mycket då jag ändå fäller så sjukt mycket hår. Ja den magiska 4 månaders gränsen är här och precis som med Alfons fäller jag drösvis med hår och kommer göra det i någon månad framöver.
 
 ..renoveringen av toaletten går framåt. Det ligger nu ett nytt golv där, hela rummet är gipsat och vi har reglat upp för det platsbyggda skåpet med bänkskiva till handfatet. Nästa steg är att spackla och förbereda för kakling. Jag ska leta upp stora fina kakelplattor, helst 60*60cm men tror att det eventuellt kan bli för stora.
 
..Vi har åkt på förkylningen som går just nu. Jag är den som blev sjuk först och nu är även Björn snorig och täppt. Barnen är än så länge pigga så vi får hoppas att de klarar sig alternativt blir förkylda när vi blivit friska. Jag står fast vid att det jobbigaste med att bli förälder är att man inte får vara sjuk "ifred". Mitt ansvar är ju att ta hand om mina barn så det är bara att bita ihop.
 
 SÅ himla skönt att glida runt i denna när man är sjuk! Jag köpte den i Medium men skulle likväl kunnat köpa den i small då den är normal i storleken. Det var rätt skönt att ha den så pass luftig som den blev i storlek M på mig. Ni hittar den HÄR och den finns även i prickigt.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype