Saker jag vill ha just nu..

Boken The hate you give.. jag har hört så himla mycket  bra om just den här boken och jag bara känner att jag M.Å.S.T.E läsa den. Jag tror att jag vill läsa den på orginalspråket vilket är engelska, såg att den fanns på adlibris för 112kr kanske ska klicka hem den och lite barnböcker.
 
 
Ett äppelträd med Gravensteinäpplen på tomten. Vi hade faktiskt ett treårigt äppelträd men det blåste ner totalt när det var storm för några år sen. Hela rotsystemet var ovanför jord och trots att vi försökte rädda det så dog det.
Vi har iallafall ETT fruktträd på tomten, ett plommonträd, men eftersom jag inte är något stort fan av plommon så vill jag hemskt gärna köpa ett äppelträd också och Gravensteinäpplen är så himla goda. Det är väl dock fel säsong för att plantera äppelträd nu? eller?
 
 En morgonrock till Alfons. Jag letar efter en barnmorgonrock i storlek 92  men det verkar banne mig inte finnas? tips mottages gärna! update: jag hittade dessa supersöta morgonrockar!! men 579kr.. det är rätt dyrt faktiskt.
 Kaninrock HÄR, Kattrock HÄR.
 
Ett nytt vardagsrumsbord. I och med bytet av soffa så vill jag hemskt gärna uppdatera vårt vardagsrumsbord. Det vi har idag är av glas samt har hjul vilket är en usel kombo när man har barn. 
 
 
Jag är sugen på detta soffbordset från Mio. Det finns även med svarta ben men jag tror det kan vara snyggt att ha dem i ek faktiskt.
 
 
 


Emelie Johansson    •     •  

Titta efter morgonrock på Hemtex :)

Svar: Åh tack för tips! finns det i barnstorlekar där?<3
Elin Kungsman

Emelie Johansson    •     •  

Jag köpte till min dotter där (visserligen ett par år sedan) och då hade de barnstorlekar. Vet att de haft det tidigare också. Förhoppningsvis har de kvar :) tror att den jag köpte då var 86 eller 92 :)

Svar: Ååh då ska jag kika in där!<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype