Orginal

 
Du är sannerligen ett orginal älskade du! På alla tänkbara sätt, i positiv mening givetvis.
Dock är jag inte alls ett fan av din nuvarande fas som hållt på i cirka 4 dagar (än så länge).  Det är skrik och protest mest hela dagarna och jag har både tappat tålamodet, skrattat, gråtit och känt mig som en person som är på gränsen till att tappa förståndet helt. 
Jag önskar att jag kunde skriva något i stil med " jag tar protestperioderna med en ängels tålamod för jag är världens bästa mamma och allt är magiskt i vanlig ordning"..  men nej jag kan inte med handen på hjärtat säga att jag känner mig som världens bästa mamma just nu.
Men vet ni.. barn BEHÖVER tillrättavisningar och ibland rätt så barska sådana. Jag vet med andra ord att jag gör rätt men det känns ändå inte kul. 
Jag brukar alltid försöka förklara för Alfons varför jag "skrek" och även tillägga att även om mamma blir arg och skäller på dig så älskar jag dig.
 


Sofia    •     •  

Jag har alltid fått lära mig att barn mår bra av kramar och ramar:) men visst kommer de dåliga samvetet alltid, det är ju bara för vi älskar våra barn så mycket 💕

Svar: Kramar och ramar vilket gulligt uttryck! Oxh så sant!:) <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype