Måndag

Godmorgon fina ni!
 
Idag rullar ännu en vecka igång, jag tycker att tiden går läskigt fort. Malve blir snart 5 månader gammal och Alfons fyller 2 år om en och en halv månad (say what!). Livet går i ett rasande tempo och det är lätt att glömma bort att stanna upp och bara.. NJUTA.
Mitt i allt vardagsbestyr med barn som ska matas,kläs på,badas och underhållas så är det viktigt att komma ihåg att stanna upp och bara njuta av de där små guldstunderna om dagarna. Jag vill bli bättre på att inte "vardagstressa" så mycket.
Det är inte så himla viktigt att ha ett städat hem eller ett kök som är kliniskt rent när man har två små barn, huvudsaken är ju att barnen mår bra och att jag tar tillvara på varje stund vi har tillsammans även de dåliga. Alla säger att småbarnstiden är så himla kort och många längtar tillbaka och jag har verkligen tagit till mig av det rådet. Snart kommer mina barn vilja vara mer med sina kompisar än med oss och då kommer jag sakna den här tiden så ofatligt mycket. Jag kan redan nu bli ledsen över att barnen en dag kommer flytta hemifrån:*).
 
Hursom, denna vecka ska vi försöka få kakling gjord på toaletten (om vi hinner),jag ska spela in tävlingsvloggen som ska upp i veckan och ett besök på Alfons nya förskola skulle vara kul att få till innan han börjar inskolningen. 
Jag försöker dessutom få till vårt kontor vad gäller ordning och reda. Jag har köpt massor av papperspärmar och lådor och jag tänkte ta mig tiden att pyssla med. Kontoret är ett av de rummen jag tycker minst om inredningsmässigt då det är ett ständigt kaos där inne.
 
Jag hoppas ni alla har haft en bra helg och att ni får en kanonstart på veckan!
Stor kram <3
 
En liten bild från igår. Nya höstkängorna på, takeawaykaffe och lekpark. Lillebror i bärsele och storebror i 120 någonstans vad gungorna(givetvis med pappa tätt bakom haha).
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype