Just nu!

 
Vi förmyser in helgen i soffan medan barnen sover lunch.Vi kollar på Jimmy Carrs komedishow(Netflix) och skrattar in helgen, så himla härligt. Det är ganska rå humor men ändå SÅ kul. 


Caroline    •     •  

Många brukar ju "klaga" på vad som försämras i ett förhållande när man får barn. Men har du några punkter på vad du tycker förbättras i ett förhållande när man får barn? :)

Svar: Jätte bra fråga Caroline! Ska spara den och svara i ett eget inlägg❤
Elin Kungsman

Random    •     •  

Förstår er känsla när nån kommenterar elakt om era barn. Men släpp det och låt inte den energin ta över! Jag håller inte med idioten som valt att kommentera era barn och er som föräldrar. Så skit i dem! Sen så upplever inte jag Björn som en dålig person när han svär. Han liksom gör det med glimten i ögat och jag tror inte att era barn kommer att påverkas negativt av det. Däremot kan barnen börja svära på dagis utan att förstå själva innebörden. MEN VAD FAN tycker alla människor kan slappna av lite!


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype