Hej fredag..

 ..hej helg och hej på er!
 
Idag ska vi bara mysa in helgen. Björn jobbar, Alfons går sina sista timmar på förskolan för den här veckan och jag ska ta tag i jobbmailen. Jag ska försöka redigera klart vloggen vi spelade in igår också om tillfälle ges.
Imorgon ska vi gå på 30års fest och det ska bli så himla roligt! Alfons kommer vara med farmor och farfar och Malve får följa med då vi inte riktigt fått in flaskmatning än och jag helammar ju som ni kanske vet.
 
Jag har dock hittat en flaska som fungerar för Malve (tack vare era tips, tack snälla!) så det känns inte längre omöjligt att kunna pumpa ut mjölk och få in en rutin vid tillfällen då vi vill hitta på något på tumanhand. Jag visar er lite senare vilken flaska jag pratar om, den är grym!
 
Jag hoppas ni får en kanonbra start på helgen och att ni släpper all veckostress.
Andas in, andas ut och njut;)
 Puss!
 
 


Caroline    •     •  

Vad kul med fest :) vet inte om tiden finns men ett tips är stt göra en get ready with me när du fixar dig inför festen :) prata om allt mellan himmel o jord, mammalivet, höstplaner osv :)

Svar: Åh det är så himla mysigt att spela in get ready with me videor så kanske att jag kan få till en sån:) Det är alltid lite osäkert hur mycket tid man har att göra sig iordning på när man har två småbarn, men om tiden finns till så absolut <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype