Hatet på nätet

"Annalisa" :Alltså söt unge men han kan inte ens prata. Inte konstigt för Björn bara håller på med sina jobbiga ljud och pratar inte med han ordentligt. Dåliga föräldrar ni är. Sitter och filmar hela tiden istället för art ta hand om de. Sen i din senaste video sa du melve vinkade när yan måg i vagnen men man såg för fan att han sov. Och ditt hår ser väldigt ofräscht ut. Bara sigenare som har så långt hår.
 
 "Anna "Varför pratar du skit om Heléne torsgården. Du är så falsk. 
Och din sambo är så himla dryg på youtube.
 
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Du verkar inte vara en person som mår speciellt bra och jag tycker helt ärligt synd om dig. Varför ska inte du få må bra som alla andra? Det finns säkert mängder med svar på den frågan men i grunden handlar det om att DU måste ta ansvar för ditt liv och ditt mående, du kan ta dig vart du vill om DU vill men vägen är inte genom hat.. det kan jag till 100% lova dig.
Det måste vara så jobbigt att gå runt och hata en person du inte känner så.. intensivt? men nu ska jag plocka isär din kommentar i väldigt många delar.
Jag är en fantastisk förälder, VI är fantastiska föräldrar men någonting säger mig att du inte upplever dig själv som det eftersom du letar fel i andras föräldraskap. 
Min andra son heter Malve. Jag pratar med mina barn dagligen och jag uppmuntrar dem, fostrar dem och tillfredställer alla deras behov.
Mitt hår är något jag fått komplimanger för sen jag föddes i princip vilket får mig att dra den mest logiska slutsatsen och det är att du önskar att du hade ett lika fint hår.. och vet du det kan du få också. Det finns lösningar om man önskar ett tjockt långt hår, jag kan varmt rekommendera hairtalk om du inte har naturligt tjockt hår som jag.
 
Vad gäller Helen Torsgården förstår jag inte vad du menar? Jag tycker att hon är en fantastiskt duktig youtuber och verkar vara en genuint bra person. Jag har aldrig någonsin yttrat något annat så det där är helt och hållet fabricerat från din sida.. varför vet jag inte riktigt?
 
Det finns bara EN sak i dina kommetarer som gör mig på riktigt ARG  (förutom dina rasiska uttalanden) och det är att du ger dig på mina barn och kommeterar deras utveckling?! "Alltså söt unge men han kan inte ens prata.". Det får mig faktiskt att fundera på om jag vill fortsätta med det här eller inte. Då jag totalt tappar lusten att dela med mig av det finaste jag har när det finns idioter som dig.. förlåt men jag kommer ALDRIG förstå hur man tänker när man ger sig på barn på nätet. 
En sak ska du ha väldigt klart för dig, mina barn får utvecklas i DERAS takt, inte i DIN takt, inte i det "normala" osv. Jag hoppas innerligt att du INTE har barn som har skrivit den här kommentaren för det innebär att du är en fruktansvärd förebild för dina små som sänder ut signaler att något är fel om man inte är som alla andra. 
 
Det enda jag fått ut utav dessa totalt onödiga kommentarerna är att jag måste fundera över hur jag vill göra framöver med mina barn och sociala medier...


Carro    •     •  

Tråkigt med sådana människor och kommentarer, och fruktansvärt att ge sig på andras barn. Tyvärr är det väl så avundsjuka kan yttra sig. ☹️ Hur som helst tycker jag i alla fall att ni verkar vara en underbar familj och det syns att ni alltid sätter barnen i främsta rummet! Älskar att kolla på era mysiga vloggar, ni är BÄST!

Föeskolläraren/specialpedagog    •     •  

Nääää alltså fy vilken hemsk människa!! Jag som ser alla era videos har med handen på hjärtat alltid tänkt "vad mycket roligt elin och björn verkar hitta på med sina barn". "Vad mycket och bra stimulans barnen verkar få". "Vilken energi ni har som föräldrar!" Alla barn utvecklas olika. Vissa är tidiga med att prata men kanske är senare med sin grovmotorik. Man ska aldrig jämföra barn med barn. Ni är en fantastisk familj. Ta inte åt er även fast jag förstår att det är svårt! Stor kram och hoppas ni får en bra helg och vill fortsätta dela med er! Ni är underbara alla fyra! Och era barn är perfekta precis som de är!! ❤

Evelina    •     •  

Men wow..... sorgligt. Jag hoppas innerligt för den personens skull att hen söker/får hjälp. Blir så less på människor som har mage till att vara så fruktansvärt elaka! I kommentarerna speglar ju tydligt personen i frågas mående iallafall. Men att de ska behöva gå ut över er? FRUKTANSVÄRT!
Du och Björn är fantastiska föräldrar till era små! Kommer aldrig förstå mig på vad som ger vissa personer rätten att vara så elaka på internet. :(
KRAM

Fanny    •     •  

Men åh så arg jag blir, ni verkar vara sådana fantastiska föräldrar åt era fina pojkar!! Jag älskar att få följa ert liv och blir alltid så glad av att se hur kärleksfulla ni är mot varandra och framförallt mot barnen! Jag blir så inspirerad av ditt liv och drömmer om att bli en lika fantastisk mamma som du verkar vara!

Stor kram till dig Elin!

Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Allt med dom kommentarerna är bara fel fel fel!!!! Jag blir så less på folk! Försök att inte ta åt dig! <3

Sofia    •     •  

Men fy vad ledsen jag blir när jag hör detta! Du är ju den jag verkligen fastnat för i och med att du känns så himla äkta och normal liksom. Jag hoppas verkligen inte dessa människor kommer lyckas med att göra så att du lägger ner blogg mm... ingenting stämmer ju. Stackarn måste ha en riktigt tråkigt liv! Och om de är något du sagt om Helen så har de BARA vart positivt!! De va ju så jag hitta hennes youtube!😝 Du är en grym inspo till en annan tvåbarns mamma! Kram💕

Ida    •     •  

Men alltså vad finns det för människor???

Jag som älskar din Youtube kanal. Eran fina familj och dina söta barn. Jag skrattar alltid åt Björn och hans påhitt. Ditt hår är helt fantastiskt. Och alfons utvecklas precis som han ska. ( I hans egen takt)

Har man inget snällt att säga så ska man bara vara tyst. Man behöver inte säga allt man tänker på!


Människor måste förstå att när man gör en blogg så filmr man en bråkdel av sitt liv

Ronja    •     •  

Men va? 😳 Hur kan nån skriva så? Det är så galet då man tänker att personen som skrivit det där har sett samma video som jag har och ändå fått en uppfattning som är helt tvärtemot min! Då jag kollar på er ser jag en kärleksfull och lekfull familj med helt underbart gulliga ungar! Det finns föräldrar som inte alls är engagerade och med i barnens lekar som du och B är, och era barn måste vara så lyckliga för det! Fast å andra sidan tror jag nog att personen ser det också, och bara skriver det där för att vara elak. Varför hen väljer att vara det är ju sen en sorglig och oklar sak...
Och sen det där med vinkningen, det var ju väldigt obvious att du pratade med Alfons. Alla förstår det, eller alla förutom den mest ovassa kniven i lådan som skrev det där. ;)
Försök att inte ta åt dig, blockera ip-adressen (om det går?) och radera kommentaren, men förstår att det är svårt då det handlar om ens barn. :( Kram <3

Ida    •     •  

Men alltså... Det finns verkligen alla slags människor. Blir såå trött att många tror att det är okej att vara otrevlig. Varför tittat hon in på din youtube om hon inte gillar det hon ser?

Jag verkligen älskar både din blogg, Instagram och Youtube. Du har världens härligaste familj.

Alfons utvecklas i perfekt takt. I hans egen. Man ska inte jämföra barn med barn. Alla utvecklas olika på olika plan. Som du sa så är han väldigt duktig på cyklar osv. Det kanske ett annat barn i hans ålder inte är.

Och att Björn håller på med konstiga ljud. Det är väll jätte bra att man kan vara barnslig med sitt barn. Att visa att vuxna också kan leka. Tycker fler föräldrar ska våga vara lite barnsliga.

Ditt hår är gudomligt. Såå himla fint. Och vad är det för fel på att zigenare har långt och tjockt hår?

Ha en fortsatt trevlig helg och försöka tänka bort bittra människor och tänka på alla som faktiskt tycker det är himla mysigt att titta på era vloggar.

Ida    •     •  

Men alltså... Det finns verkligen alla slags människor. Blir såå trött att många tror att det är okej att vara otrevlig. Varför tittat hon in på din youtube om hon inte gillar det hon ser? 

Jag verkligen älskar både din blogg, Instagram och Youtube. Du har världens härligaste familj. 

Alfons utvecklas i perfekt takt. I hans egen. Man ska inte jämföra barn med barn. Alla utvecklas olika på olika plan. Som du sa så är han väldigt duktig på cyklar osv. Det kanske ett annat barn i hans ålder inte är. 

Och att Björn håller på med konstiga ljud. Det är väll jätte bra att man kan vara barnslig med sitt barn. Att visa att vuxna också kan leka. Tycker fler föräldrar ska våga vara lite barnsliga. 

Ditt hår är gudomligt. Såå himla fint. Och vad är det för fel på att zigenare har långt och tjockt hår? 

Ha en fortsatt trevlig helg och försöka tänka bort bittra människor och tänka på alla som faktiskt tycker det är himla mysigt att titta på era vloggar. 

Tillbaka till bloggen

Har du inget konto? Bli medlem

Matilda    •     •  

Fy vilka tråkiga och hemska kommentarer! 😔 Jag trodde inte att du fick sådana kommentarer faktiskt. Jag tycker att ni verkar så trevliga och snälla och att det därför inte skulle finnas något för folk att klaga på...

Elin    •     •  

Åh vilket bra inlägg! Förstår inte alls var hen fått allt ifrån, när jag kollar på era videos/läser din blogg så är det enda jag tänker vilka fantastiska föräldrar och människor i allmänhet ni är. Denna tanke tror jag många utav de som tittar på er delar, kanske för att det helt enkelt är sant? ;) <3 kram!

Julia    •     •  

Heja dig elin! alltså jag brukar inte reagera på kommentarer men fy för detta, den personen måste må så dåligt så det finns absolut ingen anledning till att ni ska ta åt er. Jag och min sambo älskar era vloggar, fantastisk härlig familj !!

kram

Emma    •     •  

Stor kram till dig ❤️ Jag tycker att du verkar vara en fantastiskt person och en underbar mamma till dina barn! Tycker även att du är grymt inspirerande!

Sanna ohlsson    •     •  

Verkligen helt horribelt att ni ska ha det såhär!

Sofie    •     •  

Men usch va tråkigt men äckliga jävla nättroll! Hoppas denna människa gräver ner sig under den sten hen kom ifrån 😡 Så trist med sådana människor! Du ska inte ta åt sig något av dessa påhitt! Der finns ingen grund i nåt av det! Men jag förstår att det känns tråkigt för dig. Vi är så många som ser på er och vet att ni är jättebra föräldrar och jättefina människor med jättefina pojkar!! Ditt hår är magiskt vackert och Björn är så rolig! Älskar att se humorn emellan er 😊 Låt inte elaka människor styra. Hoppas du kan släppa det. Mycket kärlek till dig och resten av familjen! Ni gör mina dagar med era klipp! Kram ❤️😘

Tilda    •     •  

Gud vad ledsen jag blir efter att ha läst det inlägget! Jag som kollar på era klipp och känner att ni tar hand om era barn på ett bra sätt. Fortsätt kämpa på Elin och fortsätt med det du tycker om att göra!! Kram ❤️

Caroline    •     •  

Hallå där!
Jag har hängt med ett tag nu både via bloggen och youtube,
Jag förstår inte hur den människan tänker. Riktigt tråkigt att en person kan förstöra så mycket.
Jag kollar varje dag om ni lagt ut något nytt för ni är så roliga ☺
Eran familj är så underbar och jag hoppas verkligen att ni fortsätter precis som ni gör.
Ni har två fantastiska gulliga pojkar ❤
Har själv en liten tjej på 1.3 år som inte går än men pratar jättebra, alla barn är olika men låt det ta tid, låt barnen göra saker i sin egen takt.
Hoppas ni har en underbar helg ❤😘

Emelie    •     •  

Det finns så vidriga människor på nätet som är avundsjuka och tror att de är anonyma. Försök att inte ta åt dig, personernhar uppenbarligen INGEN koll på barn/barns utveckling

Du är en av mina absolut favorityoutubers och det är för att du är så äkta och att du och Björn verkligen är förebilder som föräldrar! Även om man såklart inte ser allt så märker man att ni är så bra föräldrar och förebilder till era små killar. Ta bort kommentaren och blockera/anmäl personen.

PS. Jag är SÅ avundsjuk på ditt underbara hår och hoppas verkligen inte du bryr dig om hennes kommentar, så uppenbar avundsjuka. Ds.

Linn    •     •  

❤❤❤❤

sandra    •     •  

Usch och fy, hur kan man ens få för sig att skriva något sådant. Stackars människa som inte har bättre saker för sig i livet. Försök att inte bry dig (även om jag kan tänka mig att det är väldigt svårt), men det är så synd att onda människor ska förstöra så mycket. Eran familj är bra, precis som den är. <3

Malin    •     •  

Fy vad hemska människor det finns som måste trycka ner andra. Du är en underbar person och förtjänar inte detta hat. Er fina familj verkar fantastisk och ni är så kärleksfulla och kloka på alla plan. En familj som eran är en sådan jag önskar mig när det är dags ❤️

Lovisa    •     •  

Jag kommenterar sällan bloggar eller något, men nu känner jag mig bara tvungen. Blir så ledsen för er skull när jag läser det här inlägget. Att en människa ens kan vara så elak. Jag har själv en dotter på 1 år och 3 månader, har följt dig på Youtube sen hon föddes. Jag tycker ni verkar vara en helmysig familj och både du och Björn är så fina mot era barn. Ser mycket i ert föräldraskap som jag själv vill anamma. Stor kram till er!!

kitty    •     •  

whaaaaaaat...... blir helt stum..... :(
eller nä egentligen ledsen och arg,,,, att det finns så elaka människor...
du som nyss skrev i ett inlägg att du var förskonad från sånt här... usch och tvi att de lyckades hitta hit...

Jag läser några kändisbloggar, och usch vad det finns många nättroll....
man får tänka såhär, att de mår inte bra egentligen.. de kan de ju inte göra när de utrycker sig på detta viset.
visst man kan tycka olika om saker och ting och man kan diskutera att man inte tycker samma. Men att gå till personangrepp på det viset är så himla omoget och patetiskt.

Bry dig inte ett dugg, du ser själv så många som följer dig och vi älskar din blogg och Björn är helt fantastisk rolig! Fortsätt vara som ni är och stå rakryggade.
Nättroll finns det gott om tyvärr.. men fortsätt vara ni och visa att de inte kan sätta sig på er. Personen verkar inte ha egna barn, och verkar inte riktigt ha den mogna åldern inne för att läsa din blogg..

Ni är så himla roliga att följa och jag har följt dig sen Alfons låg i magen. Va så roligt att följa din blogg när jag själv också var gravid och skulle ha samtidigt som dig.

kitty    •     •  

Va så upprörd att jag råka trycka på "skicka kommentar" innan jag var klar haha!

Skulle bara avsluta med att säga att vi alla här inne älskar din blogg och fortsätt som ni gör!!
Ha en riktigt fin kväll <3

Lia    •     •  

Alltså herregud.. detta jädra näthat. Må det få slut nångång :( Ni är jättebra föräldrar och har superfina barn! Fortsätt som ni gör! <3 kramar!

Anonym    •     •  

Era vloggar är helt klart bäst på hela youtube och jag längtar varje dag efter att en ny ska komma upp på er kanal, ni verkar vara helt fantastiska människor och du Elin är super vacker. Jag hoppas ni vill fortsätta att dela med er av er vardag men förstår såklart om ni väljer att inte göra, så tråkigt att just en persons avensjuka ska kunna förstöra så mycket. Ta hand om er kram ♥️

Sandra    •     •  

Äej fyfan vad förbannad jag blir på dessa sjuka människor!

Inget av det hon/de skriver har någon som helst förankring i verkligheten och därför är jag hundra procent säker på att de där kommentarerna är helt tagna ur luften för att trycka ner någon som hon egentligen är extremt avundsjuk på. Känns som en sådan där hemsk klassiker där den osäkra och lilla människan tar till översittarfasoner för att andra också ska må dåligt.

Jag ÄLSKAR era videor och din blogg just för att ni är så fantastiskt fina föräldrar, roliga, kärleksfulla och äkta människor, fina mot varandra och barnen, har ett "vanligt" liv precis som vi andra dödliga och för att ni delar med er av alla de där vardagssysslorna och situationerna som vi andra känner igen oss i. Björn är superrolig (till och med så rolig att min man som har NOLL intresse för bloggar/vloggar i vanliga fall brukar fråga "har inte Sundsvalls-paret lagt upp någon ny vlogg?" :)), ditt hår är typ det finaste jag sett (även när du är missnöjd med färg eller tycker att det är slitet tycker jag att det är såå fint och att du passar så himla bra i alla olika färger du har haft), ni är helt underbara föräldrar, era söner är så otroligt söta, vackra, välmående och glada och har noll och inget konstigt/avvikande i sin utveckling. Nej jag tycker att du ska försöka ignorera de där kommentarerna HELT då jag faktiskt är säker på att de enbart är riktade mot personen själv och inte alls emot dig eller er egentligen. Synd att ni fick bli slagpåsar bara. Det hon skriver har helt klart inte med er att göra.

Hoppas att du väljer att fortsätta med blogg/vlogg då det är mina höjdpunkter i den annars ganska stressiga vardagen. <3
Kram på er!

Josefine    •     •  

Men usch vad denna människa kräker ur sig.Jag har följt eran kanal länge, Alfons kanske var ca 6-7 månader då. Men allt av de hon skriver har jag bara sätt motsatsen, undrar vad hon tittar på egentligen. Människan här skriver ju bara för att ha något /någon att klaga på.
Tycker ni är en jätte fin familj och det vet jag att skrivit till er förut! Man får så mycket energi av att se på er och vad ni gör, spelar ingen roll om ni åker ut på stan eller om ni bara går ut och promenerar i skogen, ni verkar ha de så mysigt!
Och oavsett om ni inte märker att ni "peppar" andra så har ni verkligen peppat mig med att bara vara er själva.
Skit i henne Elin, du/ni är bättre människor som ingen vill någon illa och av de hon skriver visar bara avundsjuka och påhopp om att hon själv är missnöjd med sig själv och sitt liv.

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Så himla fula kommentarer. Jag känner barn som inte kom igång med talet förns vid 3 års åldern. Alfons är liten och vem kan kräva att han ska prata redan nu? Jag blir så irriterad när jag ser en sån kommentar. Alla utvecklas olika fort.
Och sen den andra kommentaren. Du har aldrig pratat skit om Helen? Du gillar ju henne. Det är det enda jag hört att du har sagt. Ni talar ju gott om varandra.

Kram till dig Elin, sluta aldrig med Youtube. Låt inte hatet ta över. Låt barnen utvecklas i sin takt. Du och Björn är fantastiska mysiga och roliga förändrar och det är så himla kul att se era videos. Jag blir alltid så himla glad när du lagt upp en ny video.

Stor kram & massa kärlek!<3

Emma    •     •  

Att man ens har mage att skriva sådana kommentarer! Ta inte åt dig av dessa kommentarer, bara osäkra människor som lever på att trycka ner andra som lämnar dessa... Ni verkar vara en helt underbar familj och roligt är ju att du också ibland visar glimtar av det verkliga livet med barn och vardagen, det känns äkta! ❤ Fortsätt som ni alltid gjort och låt inte sådana här dumma kommentarer styra över hur ni skall leva era liv.

Isabella    •     •  

Hela eran familj är så underbar! det är roligt att få följa er❤️❤️ Det finns alltid nån som ska försöka förstöra, men strunta i dom! Jag följer er för att ni är ni och ni får mig att må bra när jag mår dåligt. Många kramar❤️❤️

Helena    •     •  

❤❤❤

Anna-lisa    •     •  

😂😂😂😂😂😂😂jag är 14 år och du tar åt dig och förklarar mening för mening.
Det jag menade på att jag har små syskon i Alfons ålder och de kan prata. Jag klagade inte på dig som mamma utan det kanske är dagis fel. Ja och jag tycker Björn är löjlig han svär i alla dina videos och tramsar sig som en unge. Jag får ont i öronen och skruvar ner så fort han öppnar munnen. Och många i min klass tycker samma sak. Och aldrig sagt något dumt och dina barn. Jag kränker inte barn. Utan sa bara min åsikt. Från skillnad från alla andra som skriker elakheter så svarar jag på ditt uttalade i din blogg. Sen skriver man ut hela sitt liv på en blogg så är man liksom med i kakan. Då får man tåla att folk gillar en eller gillar en inte pga du själv skriver ut ditt liv här. Du tillåter kommentarer. Du näste ha väldigt dåligt självförtroende och självkänsla som måste förklara dig på en blogg. Du kränker själv folk när du skriver ut andras namn där andra människor kränker dig så det är lika mycket mobbning. En vuxen går på fjortisar det är moget. Vad andra skriver om dig bryr jag mig inte om utan försvara min egen åsikt. Jag gick inte på din son. Utan uttalade mig om hans uttal. Och Björn skämms du själv över. Har du utslag dig på youtube

Svar: Nej vet du vad det är INTE okej. Bara för att jag driver en blogg och en youtubekanal ger inte det dig rätten att skriva elaka kommentarer på nätet om mina barn? Om du vill komma med kritik får du lära dig att formulera dig bättre i framtiden för din kommentar uppfattades, inte bara av mig, utan av flera som hatisk och menat att vara just elak.När du skriver "söt unge MEN han kan inte ens prata" läser man det som något negativt. Everything before at but is bullshit finns det ett ordspråk som heter.
Jag bryr mig inte om hur gammal du är, det är dina handlingar och ord som gör mig arg.
Den dagen du får egna barn kommer du förstå hur fruktansvärd denna kommentar som du har lämnat faktiskt är.
Du skrev dessutom att mitt hår var ofräscht och att bara zigenare? hade långt hår (rasistiskt uttalande)och det är heller inte okej i min värld. Mitt råd till dig är att fråga din svenska lärare om hen kan hjälpa dig hur du ska formulera dig mer korrekt i skrift nä'sta gång du tänker ge "kritik" på nätet. Jag brukar verkligen ALDRIG bli arg på kritik eller negativa kommentarer men din fick mig att se rött just för att du yttrar dig så (klantigt?) om mitt barn.. De är det finaste jag har. Resten struntar jag i men just den biten där du ens yttrar dig om mitt barns utveckling gör mig rent ut sagt förbannad, Alfons uttal är en del av hans utveckling. PUNKT.
Elin Kungsman

Jessica    •     •  

Gud vilka människor det finns!!! Man blir alldeles mörkrädd. Jag tycker ni är en fantastisk familj som delar en del av er vardag. Självklart finns det delar av ert liv vi inte hinner med att se. Ni är sånna föräldrar jag vill att mina barn ska få ha. Tack för ni visar så mycket av ert liv för oss ❤❤❤ Ni förtjänar verkligen inte något som helst hat av någon! Fega idioter som är tuffa bakom skärmarna, skäms på dem!!!
Fortsätt med det ni gör, för ni är bäst!

Anonym    •     •  

Otroligt tråkig kommentar från ngn som uppenbarligen är ute
Efter uppmärksamhet 😐 Hoppas verkligen inte att ni tar åt er !!
Jag älskar eran kanal och era vloggar med eran underbara familj ❤️


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype