Fredag

Godmorgon vänner!
 
Jag hoppas eran vecka har varit bra och att ni får en bra start på helgen. Vi har ett himla härligt septemberväder må jag säga. Luften är frisk men det är ändå rätt varmt, än så länge behöver man inte dra på sig överdrivet mycket kläder. De senaste dagarna har vi snittat runt 15grader om dagarna och det är ju inte speciellt kallt.
 
Jag har kommit igång med träningen igen och det känns så himla skönt. Jag kör mycket stabiliseringsövningar men har nu även kunnat ta snabbare powerwalks och till och med jogga lite. Jag tar det väldigt försiktigt men gud så skönt det är att få röra på sig.
 
Hur gick det på körskolan? Ja nu är första körlektionen bokad och det är en kolla vad jag kan lektion, sen ska vi göra upp en plan och SEN har jag förhoppningsvis ett körkort. Jag hoppas såklart innan året är slut men jag tänker inte stressa, huvudsaken är att jag är igång och att jag tar det.
 
NU har vi äntligen betalt vår ytterdörr och nu sitter allt på plats och är korrekt men resan dit har varit låååång, ni ska få ett eget inlägg om det för det är på tok för mycket att ta upp i det här inlägget. Det är skönt att ha det ur världen iallafall och slippa ringa samtal dag ut och dag in till företaget vi köpte dörren av.
 
Idag kommer en ny vlogg upp och det är ett prov på "mitt nya koncept". Det kommer nämligen att bli vloggar som påminner mer om en serie/tvprogram. Jag kommer filma de bästa bitarna av en vecka och så klipper jag ihop det till EN vlogg. Jag tycker att den första blev jätte bra, den vloggen är över 20minuter lång så jag tror vi kommer kunna få ihop lite längre vloggar framöver och det är det många som önskat. Det kommer alltså att bli vloggavsnitt och avsnitt 1 släpps idag.
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra start på helgen så hörs vi mer senare<3!
Puss
 
 Mitt älskade energiknippe till barn och som jag matchade tröja med i typ 10minuter. Därefter kom det BLOD på hans tröjan då han klättrade på vagnen och slog i hakan. Livet med en (snart)tvååring.


Caroline    •     •  

Vad kul! Ser fram emot att se nya vloggarna :) lycka till med körkortet :) jag va 25 när jag till slut tog tag i att ta de haha.

Svar: Vad kul att du ser fram mot det nya konceptet;). Gud vad skönt att jag inte ensam om att vara seg med att ta det där körkortet, det värsta är ju att ju äldre jag blir ju obehagligare tycker jag det är att köra bil;). Jag hoppas det släpper när jag blir lite bättre på att köra<3
Elin Kungsman

Annalisa    •     •  

Alltså söt unge men han kan inte ens prata. Inte konstigt för Björn bara håller på med sina jobbiga ljud och pratar inte med han ordentligt. Dåliga föräldrar ni är. Sitter och filmar hela tiden istället för art ta hand om de. Sen i din senaste video sa du melve vinkade när yan måg i vagnen men man såg för fan att han sov. Och ditt hår ser väldigt ofräscht ut. Bara sigenare som har så långt hår.

kitty    •     •  

Till Annalisa:

Snälla lämna denna blogg, du gör ingen som helst nytta här. Bara mest sorgligt faktiskt.. Jag hoppas och tror att du innerst inne inte menar det du säger, för vem kan vara så elak? Tror du behöver kärlek, och ganska mycket faktiskt...
Som sagt snälla sluta med det du gör.. Ingen mår bra av det, varken du eller Elin.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype