En solig härlig dag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Jag hoppas ni alla mår bra.
Idag går Björn på flera dagars ledighet och det är lika uppskattat varje gång. Nu ska vi umgås och bara ha det mysigt i några dagar.
Idag blir det en tur till stan då jag behöver prata med min körskola, tanken är att jag ska försöka få till en intensivkurs och ta det där körkortet nu, det är verkligen på tiden. När det blir av kommer jag inte avslöja då jag inte vill ha mer press än jag redan känner så ni får helt enkelt veta hur det gått när jag har körkortet i min hand;). Önska mig lycka till, det lär jag behöva haha!
 
Jag har lite annat på inköpslistan också, pyssel till Alfons, ny foundation och mascara med mera. Vi får se vad jag hinner med men körskolan är iallafall prio nummer ett.
 
Jag hoppas ni får en kanonbra dag så hörs vi mer senare!
puss
 
 


Ronja    •     •  

Vilka vackra lockar! Eller hela du självklart. <3 Får aldrig själv till dem, blir typ för lockigt och det ser helt galet ut i mitt långa hår (brukar säga att jag känner mig som ett får i lockigt hår, haha). :') Så om du någon gång har inspirationsbrist till videos så skulle du kunna göra en då du visar hur du lockar håret om du vill.

Svar: Men tack snälla Ronja vad gullig du är<3! Jag känner igen det där med att känna sig som en pudel ;) Hemligheten är att inte ta allt för små partier av hår och inte locka hela vägen upp till hårbotten. Sen är ett bra tips att krama lockarna när de är varma och spraya dem om du har ett hår som är väldigt rakt naturligt.men I ärlighetens namn så lockar jag faktiskt sällan håret då jag tycker att det är svårt att få till;) på den här bilden är det frisörlockarna som är kvar;).
Elin Kungsman

Ronja    •     •  

Åh, tack snälla för tips! Ska prova det nästa gång. <3 Och vad skönt att det inte bara är jag som inte riktigt får till det, haha :)

Svar: Inga problem!<3 haha nej gud jag tror de flesta av oss låter bli att tvätta håret så länge som möjligt efter ett frisörbesök just för att de alltid lyckas göra så fina lockar;) tror det är rätt få som bemästrar de där perfekta lockarna haha;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype