Barnrumsinspo från Minirepubliken.se

samtliga bilder är lånade från minirepubliken.se.
 
Allstå hur mycket fint finns det inte när det kommer till barnrumsinredning! Jag blir K.N.Ä.P.P och jag får alltid hålla extra hårt i plånboken. Jag tycker faktiskt att inredning för barnrum är omotiverat dyrt.
Jag är dock himla sugen på att köpa en snygg tapet till barnens rum. Jag tänker mig den på bilden i mitten med cirkusdjur och att man tapetserar endast alkoven med denna? tänk vad mysigt det skulle bli! Dock kostar den 900kr för 10m och eftersom det är mönsterpassning lär jag behöva MINST 2 rullar:S och det kommer ju inte direkt sitta där för evigt så på så vis är det bättre med neutrala fäger på väggarna.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype