30års fest

 I lördags var vi på 30års fest och det var så himla kul!
Det bjöds på lekar,god mat och massor av dans. Det var länge sen jag var på fest och drack alkohol så det var en extra trevlig tillställning för oss haha. Nu drack ju jag typ 2 glas vin då Malve var med men ändå.
Appropå Malve så tyckte han att det var lite läskigt först med så mycket människor och tokgrinade (han är inne i en utvecklingsfas) till en början men efter en stund gick det bra och han sov mestadels av tiden. Vi hade tagit med hörselkåpor och bärsele, kanobra val av oss.
Malve var till och med med på dansgolvet och han sov under hela kvällen i Björns famn, vi avslutade kvällen vid halv tolv och kom i säng runt halv ett. #livetsomsmåbarnsförälder.
 
 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype