3 saker ni kanske inte visste om youtubekanalen

..När jag började med youtube gjorde jag enbart sminkvideor, uppenbarligen inget jag var speciellt bra på då mina subscribers stod typ helt still;). Det var först när jag började göra vloggar som kanalen blev "intressant" eller vad man ska säga.
 
..Jag får rätt ofta förfrågningar om att göra samarbeten med utländska webshoppar. Jag förstår inte hur de hittar just min kanal? den är ju helt på svenska. Det är iallafall allt från att tipsa om hjälmar till kläder och tjänster. 
 
 ..Jag trivs så himla bra med mina tittare att jag inte vet om kanalen borde bli större? Alla är så himla snälla och respektfulla och det är precis så jag vill ha det. Det är många som pratar om att youtube har förändrats och att det är så mycket hat, jag har hitills *peppar peppar ta i trä* inte alls upplevt det så på min kanal. 
 
 
 En stillbild från en av mina gamla "sminktutorials".Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype