Svartvit inredning

 

Grankudde // liten svartvitkudde // vit filt // Svart spegel // Svart ljusstake // svart soffa // vit/svart rutig matta // "&" tavla.
 
 Som jag nämnt i tidigare inlägg så är jag inne i en "svartvit"period just nu vad gäller inredning, jag tycker att det är SÅ himla snyggt! I kollaget ovan har jag samlat lite inredning i just svartvit som jag verkligen gillar. 

Tre bilder från dagen

Alfons klädd i grått(otippat haha!). Hans hår växer så sjukt FORT snart dags att frisera igen.
 
 Älskar när man hittar något snyggt bland reklambladen. Jag gillar både ekknoppen och handtaget "loop" från Beslag Design.
 
 Malve hemma hos farmor och farfar idag. Han försöker redan krypa och det verkar som att han börjar få tänder dessutom. Gud så fort tiden går!

Vad förbättras i förhållandet?

Många brukar ju "klaga" på vad som försämras i ett förhållande när man får barn. Men har du några punkter på vad du tycker förbättras i ett förhållande när man får barn? :) 
 
Svar:
Jätte bra fråga!!
Jag tycker att förhållandet får en större mening, det känns typ som att förhållandet blir fulländat när det kommer in ett barn i bilden. Det ÄR dock väldigt påfrestande och ibland svårt att hålla romantiken uppe när man har barn men det är ändå något som känns meningsfullt. Jag brukar ibland stanna upp och tänka så här:
Tänk att vår kärlek har lett till att ett nytt liv kommit till världen.Att ur vår kärlek skapades en liten människa.
 
Det är så himla mysigt att vara en familj, att känna samhörighet på ett helt annat plan, våra barn är ju 50% av oss båda, av våra gener och vi kommer alltid vara sammankopplade på det sättet.
Barn ger livet fart och fläkt.Dagarna fylls med aktiviteter och tiden går så fruktansvärt fort.
På någotvis så kan man säga att kärleken blev mindre egoistisk sen vi fick barn, det handlar inte längre om bara OSS och det tycker jag är fint på något vis. Vi delar ett ansvar och en kärlek för våra barn som man bara kan förstå när man får barn själv och det är stärkande för förhållandet. 
Jag skulle dock aldrig råda någon att skaffa barn för att förbättra förhållandet om man har ett ostabilt förhållande för stressen som då och då uppstår tär på förhållandet eftersom frustrationen oftast går ut över varandra. Om man inte sen tidigare har ett stabilt förhållande där man vet hur respektive fungerar fullt ut kan det bli tufft när ett barn kommer in i bilden.
Men i det stora hela så tycker jag att barn ger energi och livslust. När jag fick barn så kände jag att "okej det är det HÄR som är meningen med livet ".
 
Ni andra som har barn vad tycker ni är positivt med att ha barn ur förhållandeperspektivet?
 
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype