Vinnarna i Deseniotävlingen!

 
NU har jag lyckats välja vinnare och gud så svårt det har varit då jag tycker att ni ALLA förtjänar att vinna oavsett anledning<3.
 
Här kommer iallafall vinnarna av respektive tavla med motiveringarna:
 
NEW YORK

Lovisa:

Hej Elin!
Jag skulle vilja vara med och tala om New York tavlan eftersom New York har ett speciellt ställe i mitt hjärta. Jag tog studenten i år, och som student present av min pappa så åkte han och jag till New York. Det var verkligen den bästa upplevelsen i mitt liv, och den betyder mycket för mig eftersom det var min student present men också för att jag fick vara med min pappa, vilket jag värdesätter väldigt mycket.
PS, tack för alla videos du gör och för att du vill dela med dig av det du gör. Bästa Youtube kanalen, och roligt att följa någon som bor i Sundsvall som jag också gör. <3

 

FIKA

Linda:


Hej

Jag fick reda på för 1 v sedan att min man ville skiljas... Jag kommer att bo kvar i *vår* lgh så jag känner att jag måste byta ut o även plats på mina saker för att göra den till min!! Där jag idag har ett jättefint foto på oss skulle tavlan FIKA passa perfekt ;) Därför vinner jag gärna den.

Hoppas du/ni har en underbar dag

 

COOFFEE GUIDE

 

Ellen:

Jag skulle vilja vinna tavlan med olika kaffesorter. Jag som ALDRIG har vart en kaffemänniska innan har verkligen lärt mig att bli en "lattemorsa" sen jag fick barn i November. Kaffe behövs verkligen för att överleva dagar med sömnbrist haha ! Så denna skulle passa utmärkt i vårt kök brevid kaffemaskinen som jag fick införskaffa för att täcka mitt dagliga koffeinbehov ;)

 

 Det är verkligen jätte roligt att intresset för denna typ av samarbete har varit så stort, får jag möjlighet att göra denna variant igen så kör vi fler tävlingar i framtiden<3. 


Ellen    •     •   http://ellenschutz.se

Åh tack ännu en gång ! Verkligen superkul ! 😍☕️

Svar: men ååh tack själv för att du läser bloggen och ville vara med och tävla <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype