Var det en självklarhet att skaffa barn?

 
Jag kan börja med att säga att det var JAG som fick barnlängtan först och jag fick mjuka upp Björn inför det hela. Han är en väldigt barnkär person och papparollen har fallit sig väldigt naturligt för honom men ja det var jag som tog upp frågan om att skaffa barn.
Jag började bli sugen på att skaffa barn efter att jag fyllt 25, det var som att trycka på en knapp och jag som aldrig haft någon enorm längtan efter barn började helt plötsligt se bebisar ÖVERALLT. Jag blev väldigt emotionell när jag såg förlossningsvideor och jag kände att jag bara var SÅ redo.Jag har dessutom alltid haft en känsla av att jag, om jag skaffade barn, skulle göra det när jag var runt 30 och då med en trygg person som jag kan se mig själv ha en sund relation till även om det skulle ta slut. Det låter så oromantiskt men det var och är viktigt för mig.
Björn uppfyller alla mina önskemål vad gäller en bra partner. Han är min trygga punkt och min bästa vän samtidigt som jag är galet attraherad av honom, fortfarande efter 6år och två barn. Jag tröttnar aldrig på att vara med honom och han tillför så himla mycket glädje i mitt liv.
 
Jag vet inte om det var en mognadsfas eller om det var att jag ville vidare i livet men efter sommaren 2014 så kändes det bara så rätt att börja försöka skaffa barn.
 Det blev många samtal i soffan om kvällarna innan vi bestämde oss för att försöka och därefter gick allt rätt snabbt. Vår resa till ett plus första gången kan ni läsa om HÄR och gång nummer två HÄR.
Vi kände oss trygga med varandra och vi kände att vi ville ta vårt förhållande "vidare". Vi hade konstaterat att vi verkligen VILLE spendera vår tid och vårt liv med varandra efter att ha gått igenom både upp- och nergångar och byggt upp en tillit som kändes så trygg och då var det en självklarhet att det var just vi som skulle skaffa barn med varandra.
 
Vem var det som tog upp frågan om att skaffa barn i eran familj? och var det en lång period av samtal kring det eller sa ni JA och körde på? Dela gärna med er av er historia<3.
 
 Titta så liten Alfons var på den här bilden från nyårsafton 2016/2017, här låg Malve i magen.
 
 En ultraljudsbild där vi fick reda på att vi väntade en till liten pojke.
 
 En väldigt nykläckt Malve:*)
 
 


Jenny    •     •  

Du delar med dig av så kloka tankar kring livet, det får mig att vilka kika in här varje dag! På tal om klok tankar, vad har du valt för vinteroverall till alfons i år? Jag letar som en galningen men kan inte bestämma mig för ett märke som jag är sugen på att prova. Min son är 16 månader och börjar i förskola nästa vecka! Eller har du andra tips inför kommande höst/vintersäsong på förskola med småttingar? :)

Svar: Tack snälla Jenny! det värmer verkligen att höra<3 jag har svarat på din kommentar i ett eget inlägg<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype