Tre saker jag önskar att jag var bra på

.. sjunga. Jag skulle så himla gärna vilja kunna sjunga. Ni vet sådär galet vackert så att man får gåsgud och tårar i ögonen. Jag kan verkligen INTE sjunga, det låter så himla falskt haha.
 
 ..Snickra. Jag önskar jag hade intresset för att snickra och att jag var grym på det. Vi skulle spara in både tid och pengar på det om vi BÅDA kunde snickra och renovera på kvällarna.
 
..hålla en bra diet. Nu menar jag inte banta utan att 100% äta naturligt. Inga konstiga tillsatser eller ämnen, helst typ odla allt själv. Av förklarliga skäl är detta typ omöljigt att uppnå men jag försöker faktiskt köpa så mycket ekologiskt jag bara kan och undvika allt för mycket skräptillsatser.
 
Vad önskar ni att NI var bra/bättre på?
 
 
 


Amanda    •     •  

Jag skulle vilja bli bättre på att öppet säga vad jag tycker och tänker, typ att man inte har ett filter i hjärnan innan ord kommer ur munnen haha. Igår var jag känslig och grät en lång stund i soffa över en grej som jag tyckte att min sambo redan skulle ha gjort men som han skulle "göra sen". Istället för att säga att jag inte visste varför jag var ledsen eller att det inte var något speciellt så hade jag istället kunnat säga: "Jag är ledsen på dig pga det här och det där." Men jag tror han fattade vinkeln ändå så han fixade det han skulle och sen var det bra men jag känner mig mer och mer känslig nu i v.31.

Svar: Åh det händer så himla mycket när man är höggravid!Jag blev så sjuuukt känslig i slutet med Malve, kunde gråta åt det mest banala av saker :*). Men jag förstår vad du menar, jag tror det är många som är rädd för att vara till besvär eller såra någon genom att vara ärlig eller öppen med sina åsikter.Jag tycker dock det är bra att man har ett filter också då allt inte behöver sägas men att våga stå uttrycka sina åsikter är ju så himla befriande och skön ibland<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype