Tisdag

Godmorgon fina ni!
 
Just precis nu sitter jag faktiskt hos frisören med färg i håret. Det ska bli härligt att få en uppfräschning med både klipp och färg. Jag kommer bli mörkare men ni får se bilder när det är klart;).
Annars så har vi en sjukling hemma idag. Alfons har åkt på en rejäl förkylning med öroninflammation på ena örat.. usch tycker då himla synd om honom. Han fick som kruppliknande symptom igår så vi åkte in till vårdcentralen där vi även fick medicin mot öroninflammationen så nu ska det förhoppningsvis ge med sig om några dagar.
Det konstiga är att han inte visat ett enda symptom på öroninflammation? Vi kan klämma och känna vid örat och vi har heller inte sett någon vätska? Och både jag och Björn som har haft det som barn minns det som väldigt smärtsamt?.
Imorse kändes han dock piggare än under gårdagen så vi håller tummarna att detta ger med sig helt innan helgen så att han får vara lite frisk innan Björn börjar jobba igen.
 
Jag hoppas ni alla är friska och krya!
Puss
 
Mammas hjärta som är så duktigt på alla sätt och vis. Usch hatat att se honom må dåligt önskar att jag kunde ta över allt det onda och genomlida det åt dig!


Sofia    •     •   http://nouw.com/sofiaochlivet

Stackars liten! Hoppas han piggnar till snart! Tänkte bara inflika att våran tvååring fick öroninflammation när hon var 1 år och tre månader och vi märkte inte heller något. Hon hade hög feber flera dagar och vi blev förvånade när läkaren sa att det var just öronen. Och tur är väl det - som du skrev, ONT gör det ju oftast!

Svar: Ja men verkligen tur i oturen eller vad man ska säga för jag minns så himla väl när jag hade öroninflammation och hade så fruktansvärt ont. Jag blev också förvånad när läkaren konstaterade öroninflammation och fick nästan lite dåligt samvete "hur kan jag ha missat det?" typ. Nej huga är som sagt glad att han sluppit alla de där klassiska symptomne på öroninflammation<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype