Tisdag

Godmorgon fina ni!
 
Idag är det tisdag och det innebär förskola för Alfons och städ/tvätt/snickringstid för oss. Jag tycker att det är så himla skönt att få sånt gjort när A är på föris då slipper vi pyssla med det när han är hemma och kan istället fokusera på att bara umgås.
Nu är ju givetvis Malve hemma med oss men då kan vi turas om att få egentid med honom också medan den andre av oss sköter vardagsbestyren, win win för alla.
 
Igår hade jag min första körlektion sen 2015! Det är alltså så pass länge sen jag skrev in mig på körskolan. Vi gick igenom lite vad jag kom ihåg sen sist och  vi kommer köra EN lektion till innan vi gör en planering inför "intensivkursen". Det känns så himla skönt att vara igång igen och det här är förhoppningsvis sista gången. Jag tycker ju att det är superkul att köra bil samtidigt som jag tycker att det är läskigt. Jag har dock en bra känsla i kroppen då jag är grymt motiverad att ta körkort. Det underlättar vardagen SÅ himla mycket och jag borde verkligen ha tagit det för länge länge sen.
 
Jag hoppas ni får en kanonbra start på dagen!
Stor kram
En gammal bild från förra sommaren när jag och Björn övningskörde rätt mycket.Haha SÅ koncentrerad när jag kör. 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype