Tisdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Vi mår bra och vi har startat vår dag på den nya förskolan. Alfons ska nämligen inskolas denna vecka och det ska bli så spännande att se vad han tycker om både lokalerna och pedagogerna.Vi hoppas verkligen att det går bra för det känns verkligen så bra för vår del men det är ju Alfons som ska gå där och känna sig trygg så vi håller tummarna för en lyckträff.
 
Igår var vi på Bauhaus och köpte massor av tillbehör till den kommande kaklingen av toaletten. Primer,fix, fog och diverse tillbehör så nu är det bara att sätta igång, SÅ himla skönt. Jag vill verkligen bli klar med all renovering av toalett och hall nu eftersom jag vill komma närmare vår köksrenovering. När vi sätter igång med köket kommer huset kännas mer som VÅRT hem för då öppnas rummen upp, golvet blir enhetligt och köket ljust och fräscht precis som vi vill ha det.
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!
Kram
 
 Ett av alla mysiga och genontänkta rum på nya förskolan. Detta är skogsrummet prydd med bilder på skog och djur, mysiga små tomtar och stubbar så himla mysigt och gulligt!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype