Tisdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Vi mår bra och jag känner mig fylld med energi idag. Alfons är på förskolan, Malve sover bredvid mig i soffan och jag äter lunch. Lax, potatis och citronsås.. MUMS!
 
Jag förstår verkligen inte alla som är så emot förskola när man är föräldraledig? Det är ju KANON. Alfons får göra massor av pedagogiska aktiviter som jag absolut inte hinner med själv med två barn och jag får tid till att bara fokusera på Malve och städa.
När vi hämtar Alfons på förskolan har jag hunnit äta ordentligt, duscha, städa och få lite "jobb" gjort. Vi kan fokusera på att bara umgås när han kommer hem och det blir bara så mycket mer harmoniskt mär man fått den där lilla andpausen på dagarna.
Det är säkert jätte olika beroende på barn men Alfons som har så mycket energi kräver aktivering i stort sett hela dagarna så 15timmars veckan är så himla välkommen i vår familj.
Jag blir en mindre stressad mamma, Alfons en lugnare unge, Malve får egentid med mig och Björn får en glad mamma när han kommer hem från jobbet.. win win win;).
 
Nej nu ska jag äta upp min mat i lugn och ro och kolla på fixer upper på cmore;).
 
Jag hoppas ni får en kanonbra dag!
Puss
En sovande liten mini;). Gud vilken skillnad det är på att "bara" ta hand om ett barn mot två. Vad gjorde jag med all ledig tid INNAN Malve kom? Haha
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype