Onsdag

 Godmorgon fina ni!
 
Halva veckan har passerat och imorgon är det dags för Alfons allra första förskolefotografering, alltså hur gulliga kommer inte de korten att vara då :*).
Appropå skolfoto så beställde ju jag lite nya kläder till Alfons den 26e september som jag hade tänkt att han kunde ha på sig men vet ni, det paketet har FORTFARANDE inte dykt upp och efter flera  obesvarade mail/sms från företaget så skickade jag igår ett mail om att de kunde ta bort min order då jag inte längre är intresserad av att handla av dem.
Jag brukar vara väldigt tålmodig när det kommer till såna här saker då jag förstår att en vara kan vara slut, ha utgått eller liknande men när man inte ens får svar på en fråga (ställd flera gånger) om hur det ligger till så blir jag faktiskt irriterad plus att de fortfarande inte ändrat sin lagerstatus på hemsidan? produkten står fortfrande som I lager trots att den uppenbarligen inte finns.
Jaja det var ju som tur var bara en tröja och ett par byxor, inget livsviktigt med andra ord.
 
Det fullkomligt spöregnar ute så vi får se vad vi hittar på idag. Jag skulle behöva köpa en förläningsladd och då skulle jag ju kunna passa på att kika efter något fint till fotograferingen.
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag vädret till trots<3.
puss
 
 Min vardagslook haha! Smutsiga mjukisar, barn på magen och osminkat ansikte.


Sara    •     •  

Vilket märke och modell har du på dina glasögon? Och vart köpte du dom? :) tycker dom är såå snygga och jag nehöver nya :)

Svar: Åh vilken komplimang, tackar! Det roliga är att det är ett par billiga bågar, jag tog de billigaste jag kunde hitta för att jag akut behövde nya glasögon. Det står NPS Design by OPO Sweden i dem. :)
Elin Kungsman

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Åh va roligt med föreskolefoto!😍 Ni har inte tänkt på att fota syskonfoton eller familjefoton hos en fotograf när barnen är små? Såg att du fått en sån här kommentar på Youtube men vet inte om det fanns något svar?😊

Svar: JA det skulle vara så himla kul faktiskt! Däremot är jag inte alls bekväm framför kameran, eller ja inte när någon annan tar bilderna haha;). Men å andra sidan så är ju fotografer experter på att få till fina bilder och sen är det ju ett familjefoto,det ska ju inte direkt publiceras i någon tidning utan det ska ju vara äkta och kärleksfullt<3
Elin Kungsman

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Ja men precis. Alltid får man till något som känns äkta och bra. Jag själv jobbar som fotograf och tycker verkligen att det är roligt att ha familjefoton.
Och det ni gör, att filma hela dagar det kommer vara så kul för barnen att kolla tillbaka på när dom blir äldre. Mamma filmade mycket när jag och min bror var små och det är så värdefullt! <3

Svar: Åh vad kul att jobba som fotograf! Jag önskar jag hade den där fotografkänslan när det kommer till att ta kort och sen redigeringskunskaperna hade ju varit guld värt;) och jag håller med, är så himla kul att kunna se tillbaka på<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype