Onsdag

Hej på er fina fina ni!
 
Idag är det onsdag och Alfons har haft inskolningsdag nummer två. Det gick bra men det var lite mer "grinigt" idag. Han springer till grinden, öppnar den, springer till dörren till förskolan men så fort han inser att "här ska jag hänga av mig min jacka och lämna mina skor" Då blir han ledsen för att sedan bli glad igen när han ser att vi också hänger av oss våra jackor och följer med in men det ger sig nog med tiden det där.
 
Vi har även påbörjat kaklingen av den lilla toaletten och det så himla bra! Det är skönt att äntligen komma vidare då renoveringen stått typ helt still den senaste tiden.
Vi har dessutom fått lite nya ideèr om hur vi vill göra där inne och det känns som att det kan bli riktigt snyggt. Vi har en gammal bänkskiva i mörkt trä som vi hade tänkt använda som handfat men nu funderar vi på att byta ut den till en ljusare variant, typ ekskiva istället. Då blir det lite mer nordisk design över det hela och det kan bli riktigt bra till läderhandtagen som jag köpt och det ovanpåliggande handfatet.
 
Iövrigt har vi inte hunnit med så mycket mer idag. jag och barnen har varit ut på en vagnspromenad, lekt lite på tomten, badat och kollat på barnprogram. Ikväll är det Bonde söker fru så det tänkte vi kolla på samtidigt som vi dricker lite gott te och äter kanelbullar, det är ju trots allt kanelbullens dag idag;).
 
Jag försöker även hitta bra kartonger till tavelramarna som jag ska skicka ut till vinnarna men har inte hittat några som passar de större tavlorna än, jag vet inte hur jag ska lösa det men planen är att de ska skickas innan veckan är slut iallafall så det är på G <3.
 
Jag hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag!
Puss!
 
Kakelplattor är nu på plats på större delen av väggarna. Vi kommer köra på vit fog så "springorna" kommer inte synas så mycket som de gör nu på bilden.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype