Ny vecka och helgen

Godmorgon fina ni!
 
Mår ni bra och har ni haft en bra helg? Det har vi. Denna vecka jobbar Björn dagpass mån-onsdag så vi får se hur mycket material jag får ihop till veckans vloggavsnittet. En vlogg vaje söndag är iallafall målet, sen kan längden och innehållet variera från vecka till vecka, vissa veckor blir det kortare vissa längre men det tror jag ni är okej med och förstår<3.
I veckan ska jag planera lite samarbetsvideor som ska upp framöver, försöka hinna gå igenom min mail, klura lite på "köksritningarna" och få till bra lösningar för vart vi ska ha eluttag osv. ALLT ska verkligen vara 100% bestämt när vi väl sätter igång.
Sen är det ju både lön och föräldrapenning i veckan och det är ju alltid lika välkommet;) det kan bli en bra vecka det här hörrni!
 
En liten summering av helgen.
 
Lördag:
Vi spenderade större delen av dagen med att bara umgås, fika lite med Björns bror och flickvän samt tvätta och städa. Vi tog en snabb sväng in till IKEA och köpte lite nytt till vardagsrummet. Jag fick en sån där impulskänsla av att jag var tvungen att förverkliga en inredningstanke jag haft ett tag just precis då! Jag visar er i ett eget inlägg vad jag nu har hittat på.
Efter den snabba IKEA shoppingen åkte vi förbi sidsjön och promenerade (Läs: VI promenerade, Alfons sprang runt!) och kollade på ankorna. De fullkomligt kryllar av ankor vid denna lilla sjö och det är så himla "tama" eller vad man ska säga.
 
Söndag:
 Vi spenderade förmiddagen hemma hos Björns föräldrar och sen var vi hemma och bara slappade exakt HELA eftermiddagen, så himla skönt. Vi avrundade dagen med Bingolottospel och vi var ETT nummer ifrån att vinna en miljon.. eller ja två miljoner då vi hade en dubbellott men icket. det blev ingen vinst alls. Äsch det är ju rätt mysigt att spela bingo men jag tycker att programledarna är så himla flummiga, jag funderar ibland på om de kanske är lite småberusade.
 
Alfons kollade på ankorna i EN max två sekunder haha.
 
..men fina är dem!
 
Vi spelade Bingolotto..
 
.. och jag har nog aldrig varit så nära att vinna en miljon! Så nära men ändå sååå långt bort. Hade vi vunnit hade dessutom blivit TVÅ miljoner då vi hade dubbelott.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype