Malve 5 månader

 
Malve min lilla skrutt gud vad du växer fort! Idag blir du hela fem månader gammal,  FEM MÅNADER! Hjälp!stoppa tiden någon!
Det känns som att du kom för en vecka sen samtidigt som det känns som om du alltid funnits hos oss❤.
 
UTVECKLINGSSTATUS:
 
Malve har blivit en hejjare på att dra sig framåt och om jag får gissa kommer han säkert börja krypa tidigt precis som hans bror.
 
Han har börjat gnaga ordentligt på sina bitleksaker så de första tänderna är nog inte alls långt borta. Eftersom vi kommer vänta med smakportioner fram till 6 månaders ålder håller de sig säkert borta ett litet tag till.
 
Han skrattar, pratar och söker konstant ögonkontakt. Han är väldigt intresserad av andra barn och tycker att det himla roligt att följa med på Alfons inskolning.
 
Just nu har han storlek 68 på kläder.
 
Han sover fortfarande i stort sett hela nätterna till vår stora lycka.
 
Han kan greppa saker stadigt och vrida, vända och stoppa dem i munnen. 
 
Han börjar bli stadigare när han sitter men kan inte sitta själv ännu.
 
 


Elin    •     •  

Helt galet, känns som att det bara var någon vecka sedan du var gravid och vi alla väntade spänt! Så himla söt är han <3

Svar: Men eller hur! Tiden går alldeles FÖR fort!<3
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Hej!
Skulle du inte kunna skriva om hur du/ni tänker med föräldradagar? Är ju en sån djungel och alla gör så olika. Hur många dagar tar du ut och hur länge planerar du att vara hemma? Ska Björn vara pappaledig eller får du hans dagar? 😊

Svar: Hej!! Jätte bra fråga, jag sparar den och svarar i ett eget inlägg då de tär fler som undrat kring detta:) Just nu och med Alfons så har jag varit hemma på heltid och Björn bara tagit någon strödag samt gett bort massor av dagar till mig, varför vi valt att göra så kommer i ett längre inlägg;)
Elin Kungsman

Matilda    •     •  

Vill du berätta mer om varför ni väntar med smakportioner till sex månader? 😊 Min son är fyra månader och vi ska till bvc nästa vecka där jag antar att de kommer föreslå att vi börjar med smakportioner eller smaksensationer. För mig känns det så främmande på något sätt. Han känns så liten fortfarande...

Svar: Jätte bra fråga Matilda! Jag kommer ta upp och skriva ett eget inlägg om det<3!
Elin Kungsman

Ronja    •     •  

Åh, vilken söt en! <3 Älskar att läsa din blogg (och kolla på er på youtube!), man blir alltid på så bra humör. Längtar så tills jag får egna barn då jag läser såna här inlägg, men tyvärr får det nog vänta ett par år ännu (är 18). :)
Ha en fin vecka!

Svar: Åh tack Ronja! Vad roligt att höra och ta det lugnt det kommer, barn är inget man ska stressa fram;) om du inte hittat din drömman, leta efter honom först och passa på att skämma bort dig själv så mycket du kan<3 den som väntar på något gott..;)
Elin Kungsman

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Så himla söt! <3

Svar: men visst är han, sötknoppen!<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype