Hej ny vecka!

..och hej på er!
 
Gud vad kul att ni gillar mina vloggar även de dagar som jag är totalt ofräsch och i mina ögon tråkig<3! Tack snälla för all kärlek ni lämnar både här på bloggen och på youtube, ni är B.Ä.S.T!
 
Idag är det måndag och det innebär att en ny vecka rullar igång. Härligt hörrni!!
Björn är ledig i stort sett hela veckan och vi har inte supermycket kvar att göra vad gäller renoveringen av toaletten vilket innebär att vi får tid till att göra lite roligare aktiviter. Jag är sugen på att åka och bada med Alfons och sen skulle jag hemskt gärna vilja få tid till att hälsa på mitt jobb.
De har splittrat mitt gamla arbetsteam vilket är så himla tråkigt, nu är vi spridda på olika team och det känns supertråkigt då många av oss jobbat tillsammans i över 6 år. Jag vill ha alla mina kycklingar samlade:(.
 
 
Alfons har inskolning hela veckan.Vi kommer vara med honom på förskolan veckan ut då vi ändå är lediga båda två och känner att han behöver lite extra trygghet under inskolning så att han verkligen kommer in i det i ett lugnt tempo. Vi kommer säkert kunna börja lämna honom  i slutet av veckan, det känns bra att göra det efter några dagar när han liksom är inne i det hela mot att börja en vecka med att lämna honom.
 
 Jag har strecksett typ en hel säsong av Fixer Upper och är helt såld på Joanna Gaines inredningstil, SÅ himla snyggt! jag har fått massor av inspiration till våra nuvarande och framtida renoveringsprojekt. Jag har alltid varit lite svag för amerikanska hem så det här är verkligen ett program i min smak.
 
Jag hoppas ni alla får en kanonbra start på veckan!
Puss
 
För några dagar sen tog vi en mysig eftermiddagspromenad på Klampenborg, ett av mina favoritställen. Vi gick till havet och kastade sten i vattnet. Så enkelt men ändå så mysigt.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype