Hej ny vecka!

..och hej på er fina fina ni!
 
Asså ååååh ni anar inte hur svårt jag har för att välja vinnare i tävlingen, verkligen ALLA förtjänar att vinna då alla har skrivit så himla bra motiveringar. Jag får nästan lite ångest över att jag inte kan låta alla vinna, för vem är jag att bestämma vilken motivering som är bäst egentligen:S?
Jag kommer hursom meddela alla vinnarna under dagen på mail samt ägna ett eget inlägg till de motiveringar som vunnit, så håll utkik under dagen.
 
VECKOSTATUS:
 
..idag ska vi på föräldramöte på Alfons nya förskola och det ska bli intressant att se hur det går till samt träffa lite av de andra barnens föräldrar. Åh tänk att vi ska gå på vårt allra FÖRSTA föräldramöte som just föräldrar :*). Jag har fortfarande svårt att greppa att jag faktiskt är någons mamma<3.
 
..På tisdag börjar Alfons inskolning och det känns lite nervöst. Kommer det att gå bra? kommer han trivas på nya förskolan eller kommer det sluta med att han går hemma på heltid tills lillebror börjar?. Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra. 
 
..Vi har köpt kakel till toaletten och ska förhoppningsvis påbörja kaklingen denna vecka. det blev ett enkelt vitt kakel, rätt stora plattor, 25*40cm. Vi kommer köra vit fog till det så att väggarna känns vita och fräscha.
 
..Björn börjar inte jobba fören på fredag så förhoppningsvis hinner vi med massor av roliga aktiviteter mellan renoveringen. Kanske ett besök på himlabadet, en sväng på Leos eller bara en utflykt till någon ny lekpark.
 
..Jag skulle behöva hälsa på mitt jobb för att komma åt min lönespeclänk och sen tror jag att mina gamla kollegor behöver lite pepp och glada miner, kanske till och med lite bebisgos;). men vi får se om det hinns med.
 
 


Therese    •     •  

Hej Elin! Inte för att jag har med det att göra så jag förstår om du inte vill svara, men varför ska Alfons byta förskola? Har för mig också att han skulle gå kvar på den gamla för att ni inte tyckte om den nya - ska han börja på den nya ändå? Om förskolan ligger närmare där ni bor så kan jag tänka mig att det underlättar enormt för dig i vardagen som inte har körkort. Så länge Alfons trivs så var är det ett smart val tycker jag genom att du får avlastning några timmar och kan få tid över till annat, som gör att man kanske fungerar "bättre" som mamma när båda barnen väl är hemma, även om man förstås vill vara med barnen jämt <3 Haha missförstå mig inte men jag vet att dom där få timmarna kan betyda något enormt angående vad som kommer hinnas med i vardagen och inte. Kram!


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype