Fredag

Hej på er!!
 
Hur mår ni? Vi mår bra men jag har haft så sjukt mycket att göra i veckan att tiden till att blogga i stort sett varit obefintelig. Jag har dessutom varit trött i stort hela veckan, verkligen låg på energi. Jag tror faktiskt att jag måste börja äta lite mer vitaminer, främst D-vitamin och järn.
Jag har försökt att fokusera på att redigera veckans vlogg som kommer upp på söndag( som vanligt ;) ) och det har verkligen varit svårt att få tiden att räcka till  denna vecka om jag ska vara ärlig.Det har varit en sån vecka med andra ord haha!
 
VECKOSUMMERING:
 
 Måndag: Vi påbörjade kaklingen av lilla toaletten. Det är så himla skönt att vara igång och komma vidare. Jag älskar när man börjar se resultat och får saker avbockade från "att göra"- listan.
 
Tisdag:
Alfons första inskolningsdag på nya förskolan och det har faktiskt gått väldigt bra. Han har sprungit runt och lekt med allt på samma gång. Han har gått från lekhörn till lekhörn.
 
Onsdag:
Inskolningsdag nummer två och denna dag pysslade de med lite färg inne i färgrummet och A fick äta där för första gången eftersom det bjöds på blodpudding fick pappa Björn äta med honom då jag inte är ett fan av det om vi säger så  haha.
 
Torsdag:
Inskolningsdag nummer tre och denna dag blev det lite "häll"lek inne i pysselrummet. Något som Alfons tyckte var roligt, jag kunde till och med lämna rummet en stund innan han blev ledsen. Denna dag provade vi att söva honom i vagnen och det gick bra men han somnade först när jag började gå hemmåt med honom. Vi tog alltså en promenad hem från förskolan och det var jätte skönt då solen ÄNTLIGEN valt att titta fram. Halleluja!
 
Fredag:
Jag har ÄNTLIGEN lyckats skicka iväg tavlorna till respektive vinnare. Det var inte det lättaste att hitta bra kartonger (ber om ursäkt för ful paketering) men nu är de alltså påväg och bör landa hos respektive vinnare i början av veckan.
 
Kaklingen är färdig!(yeay!) och det blev så himla fint, eller ja vi ska ju foga också men nu sitter iallafall alla plattor på plats. Jag har dessutom fått ett par handtag i läder som jag beställde i början av veckan, jag visar er  dem lite senare. 
 
Idag tänker jag faktiskt försöka att ta det lite lugnt då jag har haft sprängade huvudvärk till och från under veckan. Jag är en person som i stort sett aldrig får huvudvärk så det är verkligen en varningsklocka till mig att nu kan jag ha stressat för mycket.
Det blir kanske någon mysig promenad, vila i soffan och gofika till något bra tvprogram. Jag har fastnat totalt för ett program som heter Fixer upper. Det sänds på tv4 vid typ 17 tiden på vardagar. Det är ett amerikanst renoveringsprogram där de renoverar gamla hus och gör dem SÅ himla snygga på en liten budget. Tips tips!
 
Jag hoppas ni alla får en kanonstart på helgen!
Puss
 
Inte en enda dag denna vecka har jag prioriterat eller haft tid att göra mig fin, jag har varken fixat håret eller haft mascara typ. Lösfransar har bara varit att glömma och jag är bara glad att jag kommit ihåg deo haha! Därför får ni en gammal lite fräschare bild.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype